Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Usta sinema yazarı Mehmet Açar ve Kadir Kaymakçı bu hafta 9 Şubat gecesi Los Angeles'te düzenlenecek görkemli törenle sahiplerini bulacak olan Oscar ödüllerini konuştu. Yüzde 39'u Amerika dışından olan 8 bin 469 Akademi üyesinin oylarıyla belirlenecek kazananlar kimler olacak? Yeni oylama sisteminin artıları ve eksileri neler?

        Altın Küre, BAFTA gibi ödüllerden zaferle dönen Sam Mendes '1917'si Oscar'da da 'En İyi Film' olacak mı yoksa Güney Kore'den 'Parasite' ABD dışından bu ödülü kazanan ilk film olarak tarih mi yazacak? Jo Jo Rabbit bir sürpriz yapabilir mi? Little Woman, Marriage Story, Ford v Ferrari'nin neden hiç şansı yok?

        'En İyi Erkek Oyuncu' dalında Antonio Banderas, Joaquin Phoenix'in 'Joker'ini alt edebilecek mı? Scarlett Johansson, Judy'deki oyunuyla herkesin favorisi Renee Zellweger'in elinden 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını alabilir mi?

        Tom Hanks, Anthony Hopkins, Al Pacino ve Joe Pesci gibi 'ustalarla' En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında yarışan Brad Pitt, 'oyuncu' olarak ilk Oscar'ına kavuşabilecek mi?

        Oscar ödüllerinden önce Mehmet Açar ve Kadir Kaymakçı'nın aşağıdaki keyifli Oscar sohbetini kaçırmayın...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar