Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artık tamamen sosyal medyanın yönlendirdiği sosyal hayatımız hayli şenlendi. Önceki gün Harbiye Açıkhava’da BKM’nin düzenlediği Ata Demirer Gazinosu’nu izledim. Bütün bir yazı Ege sahillerinde teknesinde geçiren ve takipçileriyle rüya gibi sualtı fotoğrafları paylaşan sanatçı, kendisine teknesiyle ilgili gelen ve ‘hayat sana güzel’ diye biten yorumlardan esinlenerek sahneye bir korsan gemisiyle çıktı.

        Üç saat boyunca, Taşkın Sabah Orkestrası eşliğinde şarkılarını söyleyen diğer yandan ardı ardına espri patlatan Demirer, tatsız tuzsuzmemleket gündemine yaptığı göndermelerle de hepimize “İyi ki hala böyle sanatçılar var” yorumunu yaptırdı.

        Demirer’in gazinosu bugün ve yarın Balıkesir, 23 Ağustos Çeşme, 24 Ağustos Kuşadası, 26 Ağustos Bodrum ve 27 Ağustos Datça’da izleyicilerle buluşacak. Çok daraldım bir nefes alayım diyorsanız, kaçırmayın. İmkanım olsa hepsine gider, bizim neslin Küçük Ceylan ile başlayan acılarından bir nebze olsa uzaklaşırdım.

        REKLAM

        ***

        Yedinci sezonu Amerika’da açıyor

        Azmine ve çalışkanlığına hayranım Nilgün Belgün’ün. Yakın arkadaşım olduğu için yakından görüyorum, bir dakika boş durmuyor. Altı yıl tek kişilik gösteri sahneleyen ve salonları doldurabilen kaç kadın sanatçı var ki?

        Nilgün Belgün ‘Aşk ve Komedi’yle şimdi de Amerika yolcusu. Daha önce New York’ta yaşayan Türkler’e sahnelediği gösterisini, 20 Eylül’den itibaren California ve Washington DC’de dört ayrı salonda oynayacak sonra da İstanbul’a dönerek yedinci sezonunda izleyicisiyle buluşacak.

        REKLAM

        ***

        Kuruçeşme’ye can gelmiş

        Ruh olarak mı yaş olarak mı bilmem, gece kulüpleri artık eski keyfi vermiyor. Çok az işte, illa gideceksem bir Sess, bir de Ruby. Geçen akşam arkadaşlarımın davetiyle, yaz başı Kuruçeşme’de açılan ve kısa sürede hayli popüler olan Oligark’a gittim. Denize sıfır konumuyla ve mimarisiyle bana Reina’yı hatırlattı, hafif hüzünlendim.

        Restoranlar derseniz, biz Ringa Balık’ta buluştuk. Benim gibi deniz ürünü yemeyen birinin bile aklını alacak lezzetler vardı. Şık bir yerde, kazıklanmadan, iyi yemek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar