Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray, Antalyaspor ile puanları paylaştı.

        Ligde 10. sıranın üstüne çıkamayan sarı-kırmızılı takım çalkantılı bir dönem yaşadı. Teknik direktör değişikliği bir yana, başkanlık krizi takımı ciddi biçimde etkiledi.

        Sezon başı kurulan takım için eleştiriler yapıldı. Bazı oyuncuların yetersiz olduğu öne sürüldü. Söylenenler bir anlam da doğru çıktı. Ligde başarısız olmaları bu eleştirileri haklı çıkardı.

        Öncelikle orta sahanın vasatın altında kalışı, Taylan ve Pulgar'ın kötü performansı dikkat çekti. Son haftalarda iyi oynayan Berkan’ın çabası da yetmedi. Orta saha kötü olunca takımın gol yollarına gidişi de zor oldu.

        Forvet hattını tek başına taşıyan, hatta takımın daha kötü yerlerde olmasını engelleyen tek bir oyuncu vardı. Genç Kerem bu sezon harika bir oyun çıkardı. Attığı goller, attırdığı goller sezona damga vurdu. Kerem tek başına takımın yükünü taşıdı. Antalya maçında oyuna sonradan girdi. Golün de pasını verdi.

        Teknik direktör Torrent, Kerem'i neden yedek kulübesinde oturttu? Anlam veremedik.

        Karşılaşmaya her iki takım da canlı başladı. Son maç olmasına rağmen iyi futbol oynama isteği vardı. İlk yarı Galatasaray daha öne çıkan bir görünüm verdi. İkinci yarı ise üstünlük ev sahibi Antalyaspor’un eline geçti.

        Muslera'nın kurtardığı iki önemli pozisyonu da unutmamak gerekir.

        Karşılaşmanın iki golü de tartışıldı. Antalyaspor'un attığı golde topun dışarıdan çevrildiği itirazları vardı. Galatasaray'ın golü öncesi faul olduğu iddia edildi. Antalyaspor'un golünde topun dışarı çıktığı izlenimi vardı. Ancak VAR golü geçerli saydı.

        Savunmada Boey ve Aanholt yine kötü oynadılar. Nelsson sezon boyunca gösterdiği başarılı grafiğini son maçta da sürdürdü.

        Galatasaray'ın iyi bir santrfora gereksinimi olduğu gerçek. Mustafa ve Gomis'in yeni sezonda bu takımda olmayacağı ortada.

        Yeni başkan belli olduktan sonra, başta teknik direktör olmak üzere takımın nasıl şekilleneceğini de hep birlikte göreceğiz.

        Antalyaspor'a gelince, Nuri Şahin efsanesi yaşadılar.

        Sezona futbolcu olarak başlayan, teknik direktör olarak bitiren Nuri Şahin başarılı oldu. Dünyanın önde gelen teknik adamları ile çalışan genç çalıştırıcı kendi adına önemli işler yaptı. Takımı düşme potasından üst sıralara taşıdı.

        Futbolculuğundaki başarısını teknik adamlılıkta gösteren Nuri Şahin, şimdiden yükselen bir değer olduğunu kanıtladı.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar