Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni teknik direktörü Valerien Ismael’le yeni bir ivme kazanan Beşiktaş, farklı skorla taraftarının gönlünü kazandı. Fransız teknik adam ilk maçında Trabzon deplasmanında takımına iyi bir oyun oynattı. Cesur, baskılı ve iyi mücadele sonucu deplasmandan puanla döndüler. Bu sonuç Beşiktaş seyircisini umutlandırdı. Alanyaspor maçına büyük ilgi gösteren taraftarlar, takımlarının iyi oyunu karşısında mutlu oldular.

        4-1’lik sonuç dışında sahaya yansıtılan performans olumluydu. Siyah-Beyazlılar yeni teknik adamla birlikte 3’lü savunmayı deniyor. Futbolcular tarafından yadırgansa da çabuk adapte oldular. Antrenmanlar da iyi çalıştıkları ortada. Karşılaşmanın son anına kadar oyunu bırakmıyorlar. Mücadele olarak fiziksel üstünlüklerini gördük.

        Alanyaspor iyi pas yapan, topa hakim olan bir takım. Beşiktaş dersine iyi çalışmış. Alanya’nın oyun anlayışını fizik kaliteyle kendi lehlerine çevirdiler. Nitelikli bir futbol izledik.

        Özellikle ilk 45 dakika yüksek tempoda oynandı. İlk yarıda atılan 3 gol, taraftarı coşturdu. Bu coşku sahaya da yansıdı. Gösterişli oyun ikinci yarıda da sürdü. Atılan 4 gol Siyah-Beyazlılar adına gelecek adına güzel günlerin müjdesi oldu. Teknik direktör Ismael elindeki oyuncu grubunun neler yapacağını merak ediyor doğal olarak. Hepsini deneyerek, önümüzdeki sezonun yapısını kurmaya çalışıyor. Savunmanın yeni sistemi nasıl içselleştireceğini merak ediyor açıkçası.

        Geçen haftanın başarısız golcüsü Batshuayi, işin zor olduğu bilincinde. Alanyaspor karşısında yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi. Bir anlamda “ben iyi golcüyüm” mesajı verdi.

        Oyuna sonradan giren Güven yine golünü attı. Bu oyuncu sonradan girdiği her maçta neredeyse hiç sektirmeden golle buluşuyor. İyi bir hamle elamanı olduğunu kanıtladı.

        Dikkat çeken bir başka isim ise Josef oldu. Attığı gol dışında, orta alanı diri tuttu. Mücadeleden yılmadı. Savunma yönündeki artılarını, ofansif olarak da sergiledi.

        Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon adına önemli bir iş yaptı. Yeni teknik direktörle sahaya yansıttıkları pozitif oyunu sürdürmek amacındalar. Bu yapılanma sonucu kadro mühendisliğini de yeniden ele alacakları ortada. Futbolcular da, gelecekleri adına Fransız teknik adamın planını en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar.

        Haftaya oynayacakları Giresunspor karşılaşması bir başka oyunu da test edecektir. Alanyaspor’a göre daha iyi savunma yapan Karadeniz ekibi karşısında, Beşiktaş’ın ortaya koyacağı oyun merak ediliyor.

        Görünen bir gerçek var ki, teknik adam değişikliği takıma moral dışında kimlik de kazandırmış. Son iki maçta oynanan oyun bunun göstergesi. Stadı dolduran 40 bin taraftar her maçı sabırsızlıkla bekleyecektir. Sahadaki performans bunun habercisi.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar