Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe önemli bir fırsatı kaçırdı. Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan kaybettiği bir haftayı yenilgiyle kapattılar.

        Şampiyonluk hedefi büyük oranda kaçtı diyebiliriz. Ancak lig ikinciliği amacı bir yana futbol oynamak isteyen bir ekip yoktu sahada.

        Koşmayan, mücadele etmeyen, sorumluluk almayan, adam kovalamayan mental olarak pes etmiş bir takım izledik. Sanki sezonun son maçı gibi bir anlayış hakimdi Fenerbahçe takımında.

        Unutulmasın ki o formayı giymek isteyen binlerce genç var. Sahadaki futbolcular acaba bu bilinçte miydi? Ne yazık ki işi bırakmışlar. Maç nasıl biterse bitsin diyen oyuncuların hırsı kaybolmuştu. Gerçekten anlamak zor.

        Yavaş oynayan, rakibin boşluklarını değerlendirmeyen, ataklarda çoğalamayan, baskı kuramayan, top kaptırdığında seyreden oyunculardan daha fazlasını beklemek hayalden öteye gitmez.

        İlk 30 dakika biraz oynayamaya çalışan, sonra tamamen rakibin üstünlüğünü kabul eden Fenerbahçe doğal olarak taraftarının tepkisini çekti.

        Tek tek oyuncuları eleştirmek de anlamsız. Futbolcular da vurdumduymazlıktan kurtulmalı. Yazık, gerçekten çok yazık. Fenerbahçe ne bu oyunu ne de bulunduğu yeri hak etmiyor.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar