Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Dün bir sözde tribün lideri ile suikast organizasyonundan tutuklu bir çete avukatı arasındaki ilişkiden söz ettim.

Sözde tribün liderinin adamları hemen tehdide başladılar ve saldırıya geçtiler. “Avukatının bir cinayetin zanlısı olması tribün liderini bağlar mı” diye savunanlar oldu.

Madem öyle gelin böyle.

Bizde geri vites yok.

Boşa yazmak da yok. Yazdığımızın arkasındayız.

Madem arandınız, biz de meseleyi derinleştirelim.

Ultraslan tribün lideri Sebahattin Şirin diye bilinen kişi ile Sinan Ateş cinayeti zanlısı olarak cezaevinde tutuklu bulunan Serdar Öktem arasında çok daha derin ilişkiler var.

Bunun en önemli kanıtı, Serdar Öktem’in Galatasaray Spor Kulübü’ne Şirin’in isteği doğrultusunda avukat yapılması, kulübün vekaletinin Serdar Öktem’e verilmesi.

Şaka gibi ama Türkiye’nin en köklü, en büyük kulübü, ne yazık ki Serdar Öktem tarafından temsil edilmiş.

Cinayet zanlısı olarak cezaevinde bulunan Serdar Öktem’in Galatasaray Spor Kulübü'nün avukatlığına getirilmesi Başkan Mustafa Cengiz döneminde.

Mustafa Cengiz yönetimi, tribün liderinin yönetime destek vermesi uğruna, Sebahattin Şirin’in avukatı Serdar Öktem’i kulübün avukatlığına getirmiş Mağazacılık AŞ’nin taklit ürün ve alacak takipleri ile görevlendirmiş. Yüzde 25 oranında bir vekalet ücreti ile.

Daha sonra Burak Elmas yönetimi döneminde Avukat Rezan Epözdemir durumun farkına vararak, “Bu tarz ilişkileri olan kişiler Galatasaray'ı temsil edemez” diyerek Başkan Burak Elmas’la da konuşarak Serdar Öktem’i yönetim kurulu kararı ile azletmiş.

Yönetici Vahap Tanrıverdi, Serdar Öktem’in hemşehrisi olduğunu söyleyerek bu duruma karşı çıkmış ama dinleyen olmamış.

Zaten Epözdemir’in yönetimden ayrılmasından hemen sonra Elmas yönetimi de Serdar Öktem’le yeniden anlaşmış ve Beyoğlu 37. Noterliğinden verilen bir vekaletname ile Serdar Öktem yeniden Galatasaray’ın avukatı olmuş.

Ve bu görevi vekaletnamenin sonu olan 6 Ocak 2023’e kadar sürdürmüş.

Tüm bu işlerin arkasında tribün liderinin olduğu ve yönetimlerin bu vekaleti vermesinin tek nedeninin tribünlerin aleyhlerine dönmesini engellemek olduğu aşikar.

Ha bu arada bir küçük not daha.

Üye olmanın oldukça güç olduğu Galatasaray Kulübü’ne bu Serdar Öktem yine Mustafa Cengiz döneminde üye yapılmış.

Hani şu beni ve daha pek çok Galatasaraylıyı üyelikten atmaya çalışan Cengiz yönetimi, şu anda cinayet zanlısı olarak cezaevinde yatmakta olan bu kişiyi Galatasaray’a üye yapmış. Yani bir cebine üyelik kartını bir cebine de Galatasaray rantını koymuş.

Bu kişinin nasıl ve kimin referansı ile kulübe üye olduğunu da zannederim dönemin Sicil Kurulu Başkanı Selçuk Erdoğmuş bir ara açıklar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar