Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Bu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın işlerine akıl erdirmek mümkün değil.

Zannederim, “dinler arasıdiyalogcu” bir yönetim anlayışına sahip oldukları için, gizli gizli hükümeti zor duruma düşürmeyi hedefliyor olabilirler.

Çünkü yaptıklarının başkaca bir mantığı yok.

Herkes tasarruftan söz ederken “Yeni makam aracı istiyorum ama alamıyorum” diyerek fabrika çıkış fiyatı 1 milyon avro olan zırhlı makam aracı arzusunu ortaya dökmek, özel uçaklarla büyük masraflarla yurt dışı gezilere çıkmak başka türlü izah edilemez.

Ama hepsinin ötesine geçen ve millete orta parmak göstermek gibi algılanan eylemleri ise evlenmekte zorluk çeken Suriyeli gençlere destek paketi açıklamaları oldu.

Ülkenin gençleri parasızlıktan evlenemez, evlenmeye kalkışanlar ekonomik koşullar nedeniyle ev kuramazken, Diyanet durduk yerde Suriyeli gençler için çeyiz yardımı başlattı.

7 TIR dolusu ev eşyası Suriyeli gençlere yollandı.

Herhalde Türklerin nüfus artışının yaklaşık 3 katı hızla artan Türkiye'deki Suriyeli nüfusu Diyanet’i kesmemiş olmalı ki, daha da hızlı artsınlar diye Suriyeli gençleri bir an önce evlendirmek istiyor.

Böylece bir nesil sonra Türkiye tam olarak Araplaşmış, etnik yapısı tam olarak bozulmuş ve burası artık bir Türk yurdu olmaktan çıksın diye.

Bu yapılanın iyi niyetli bir yardım operasyonu olmadığı, bu Suriyeli meselesinin Türkiye üzerindeki uzun ve orta vadeli planlara hazırlama meselesi olduğuna hiç kimseyi inandıramıyorum.

Ama bu kafa ile gidilirse çocuklarınızın Avrupa kapılarında mülteci olarak beklediği günler çok da uzak değil.

Bilesiniz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar