Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ajda Pekkan evinde düşüp kalça kemiğini kırdığı günden bu yana evinde dinleniyor.

        Süperstarımızı yeniden sahnede görmek için can atıyorum. 2022'ye veda ettiğimiz 2023'e selam çaktığımız gece de Kıbrıs'ta sahneye çıkacak Ajda Pekkan.

        Mesela; ne giyecek?

        Sahnede nasıl duracak?

        Dans edecek mi?

        Yine eskisi gibi hareketli olacak mı?..

        Derken önceki gün telefonda konuştuk. Akşam da Kültür Bakanlığı'nın ödül töreninde sahneye çıktı.

        Sabah konuşurken sesi nasıl güzel geliyordu. Muhteşem enerjisi neredeyse telefon ahizesinden fışkıracak gibiydi. Kendisini çok iyi tanıdığım için enerjisini biliyorum. Yerinde duramayan, sürekli hareket halinde olan bir kişinin iki ay oturmasını anlamanız imkansız. Ajda Pekkan, iki aydır oturduğu ve sürekli tedavileri sürdüğü için yorgun olduğunu söyledi elbet ama sesi çok iyi geliyordu.

        Enerjisini hemen hissettirdi. Ajda Pekkan, "Yılbaşı gecesi sahnedeyim. İnşallah sonrasında devam edeceğim" dedi. Geçen gün yılbaşı gecesi için prova bile yapmış.

        Bravo. Yaşına ve geçirdiği yıllara resmen meydan okuyor maşallah.

        Bizim Ajda Pekkan'ı pamuklara sarmamız gerek. Başka bir Ajda Pekkan yok. Gelmeyecek de...

        Düşünsenize bunca zorluğa, bunca sıkıntıya, bunca yaşanan olaylara, kaç jenerasyon geçmiş Ajda Pekkan hala zirvede.

        Bu yüzden bile övgüyü hak ediyor. Arkadaş kolay mı, bu sektörde bunca zaman geçirmek. Ve hala kendinden söz ettirmek. Sesi, yorumu, sahnedeki enerjisi, kıyafetleri, tarzı bir başka. Yılbaşı gecesi için de güzel sürprizler yapacak belli ki...

        O gece orada izleyeceklere tavsiyem. Bol bol tadını çıkartın. Çünkü çok özel biriyle yeni seneyi karşılayacaksınız. Özel diyorum çünkü öyle. Bir kere tüm zorluklara göğüs germiş, her dönem zirvede olmayı başarmış, akıllı ve çalışkan bir kadın Ajda Pekkan. Bu bile onu ayakta alkışlamak için en büyük etken.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Sen ne güzel bir insansın Sefo

        Sen ne güzel bir insansın Sefo
        0:00 / 0:00

        Önceki gün haberlere bakarken gördüm "Bilmem mi", "Tutsak" ve "Isabelle" gibi hit şarkılarla bilinen Sefo, Elazağ Harput Ekrem Uzel Ortaokulu'nun önünde karşılaştığı öğrencilerin defterlerine imza atıp onlarla sohbet etmiş.

        Bravo Sefo sen ne güzel bir insansın.

        Çocukları mutlu ediyorsun. Sefo daha geçen hafta da,Bursa’da 'ilkokul temsilcisi' seçilen bir öğrencinin kendisini okula getireceği vaadini yerine getirmek için kalkıp Bursa'ya gitmişti hatırlayın.

        Sosyal medya hesabından da ziyaretinin tüm anlarını paylaşmıştı şarkıcı Sefo. Küçük Tuana ile birlikte okul bahçesinde konuşma yapıp şarkı söylemişti.

        Bu dünyada en büyük zenginliklerden biri de bir çocuğun gülüşü değil midir? Çocukların gülmesi gerekiyor. İyi eğitilmesi ve beyinlerinin güzel düşünceler ile dolması gerekiyor. Büyüyünce vatana, millete ve sizlere de hayırlı birer evlat olsunlar öyle değil mi?

        Bravo Sefo... Gerçekten bu yaptığın hareketler süper. Ve sık sık da paylaş. Bazılarına da örnek olur belki.

        Çoğu insan bilmiyor zaten

        Çoğu insan bilmiyor zaten
        0:00 / 0:00

        Fatih Altaylı'nın Bloomberg HT'de yaptığı 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına seviyorum. Yakaladım mı asla bırakmam sonuna kadar izlerim. Önceki gün de programda benim de sevdiğim bir isim vardı Müjde Uzman. Müjde, 2001'de Elite Model Look adlı yarışmada birinci seçildi ve uzun bir süre mankenlik yaptı. Sonra da bırakıp oyuncu oldu.

        Bu konuda Müjde, "Mankenliği sıkıldığım için bıraktım. O yarışmaya neden girdiğimi bile hatırlamıyorum. Çağırdılar, gitmek istemedim. Kazanacağımı düşünemedim. 'Nasıl elenirim?' diye düşünürken kazandım. Niyetim manken de oyuncu olmak da değildi. Doktor ya da mühendis olmak isterdim. Kurumsal hayatı severim. Müziği sevdiğim için VJ'lik yapmaya başlamıştım. Aslında televizyonla tanışmam böyle olmuştu. Sonra yavaş yavaş oyunculuğa geçiş yaptım" dedi.

        Tam da hızlı ve sessiz derinden yaralayan 2022 yılını ve daha da geçmişi sorguladığım günlerden geçerken bir anda durup, "Benim de şu ara o kadar çok bilmeden yaptığım şeyler aklıma geliyor ki!" diyorum.

        Bilmediğim ne çok şey varmış meğer.

        Bilmeden yaptığım bazı şeylerden pişman değilim ama bilmediğim ne çok şey varmış gerçekten.

        Bir gün bir arkadaşım, "Bazen bilmemek gerekir. Akışına bırakmak lazım" demişti. Belki de akışına bırakıp bilmeden yaşadığım için şu an bu noktadayım.

        Kim bilir, belki bilerek yaşasaydım hesap kitap yapsaydım çok başka noktada olacaktım ama acaba ben olur muydum? Evet belki bu kadar yara almayacak, bu kadar yorulmayacaktım ama ben olmayacaktım. Şimdi kendim oldum. Geldiğim noktaya o bilmediklerim getirdi belki.

        Müjde'yi bu noktaya o bilmeden girdiği yarışma getirdi.

        Kim bilebilir. Bunu çoğu insan yaşıyor elbet. Önemli olan o bilmeden yaptıklarından pişman mısın, değil misin? Pişmanlık en acısı ve en fenası. Benim bazılarından var. Ama çoğundan yok. Tartıya koyduğumda şanslı buluyorum kendimi.

        Siz de bence bilmeden yaptıklarınızla yüzleşin. Belki daha iyi çıkacaksınız girdiğiniz derin muhakemelerden.

        Olur mu olur?

        Olur mu olur?
        0:00 / 0:00

        Neremi neremi Afrodit...

        Banu Alkan, "Çocuk doğuracağım" demiş. Olur mu olur? Sanırım artık hiç şaşırmıyorum olan bitene. Çünkü "Olmaz" denilen oluyor arkadaş.

        Ne acayip yıllardan geçiyoruz.

        Ne tuhaf zamanlar bunlar.

        Ne abuk açıklamalar, ne garip hadiseler.

        "Asla" dediklerim kanlı bıçaklı.

        Hiç beklenmediklerimiz dünyadan göçüp gitti.

        Daha neler neler. Tam da bu zamanda Banu Alkan'dan çocuk açıklaması.

        Allah'ım neler oluyor!!!!

        Sonra baktım meğer 17 yaşında yumurtalarını dondurmuş.

        Gerçekten hayırlısı... Büyük hayırlısı hem de... Bakalım daha neler duyacağız.

        Diğer Yazılar