Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: "Yavaş gidin" dedi! Öldüren dayak! - Öne çıkan haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Beylikdüzü'ndeki Büyükşehir Mahallesi'nde, 17 Eylül Cumartesi günü gece 04.00 sıralarında, eğlence mekanından çıkarak AVM otoparkındaki araçlarına yürüyen Bilal Zorel (20) kız arkadaşı A.K., yanlarından hızla geçen bir otomobile tepki gösterdi.

        SOPALARLA DÖVÜP TEKMELEDİLER

        Katil zanlısı Çağatay Enes Çolak'ın 9 suç kaydı çıktı.
        Katil zanlısı Çağatay Enes Çolak'ın 9 suç kaydı çıktı.

        DHA'da yer alan habere göre ani fren yaparak otomobilden inen Çağatay Enes Çolak (21) ve Emrah Beyazit (24), sopalarla Zorel'e saldırdı. Başına darbe alan Bilal Zorel yere düştüğünde, saldırganlar tekmeleyerek darp etmeyi sürdürdü. Saldırganlar daha sonra oradan hızla uzaklaştı.

        HASTANEYE GİDERKEN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

        Katil zanlısı Emrah Beyazit'in 6 suç kaydı çıktı.
        Katil zanlısı Emrah Beyazit'in 6 suç kaydı çıktı.

        Aldığı darbeler sonucu yaralanan Bilal Zorel, kız arkadaşıyla birlikte hastaneye gitmek için otomobiline bindi. Hastaneye kısa bir mesafe kala Zorel direksiyon başında baygınlık geçirerek, kaza yaptı. Kaldırıma çıkan otomobilde Zorel'in kız arkadaşı A.K.'nin kolu kırıldı. Zorel baygın hastaneye kaldırıldı.

        SALDIRGANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

        Travma geçirdiği tespit edilen Zorel, yoğun bakıma alındı. Olay kayıtlara trafik kazası olarak geçti. Zorel'in kız arkadaşı A.K. taburcu olduktan sonra polis merkezine giderek yaşananları anlattı. Polis, yaptığı incelemede saldırganların kimliklerini belirledi.

        SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

        Şüpheliler Çağatay Enes Çolak'ın 9, Emrah Beyazit'ın 6 suç kaydı olduğu belirlendi. Polis ekipleri saldırganları 7 Ekim'de gözaltına aldı.

        İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

        Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Çolak ve Beyazit tutuklandı. Bilal Zorel ise 17 Ekim Pazartesi günü yoğun bakımda hayatını kaybetti. Zorel'in memleketi Elazığ'da toprağa verildiği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa