Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Yatırım fonları stratejileri küçük yatırımcıya kazandırır mı? - İş-Yaşam Haberleri

        A1 Capital ile Borsada Yatırım programının bu haftaki konuğu KT Portföy Araştırma Direktörü Bayram Veli Salur oldu. Salur son dönemlerde borsaya olan yatırımcı akınını değerlendirirken vatandaşların direkt borsa yatırımı yapmanın yanı sıra fonlar aracılığı ile ne kadar yatırım yaptığına dair rakamları paylaştı. Salur, çok hızlı yükselen bazı hisselerdeki düzeltmeye değinerek bu hisselere portföylerinde yer verip vermediklerini belirterek hisse yatırımcılarının ne sıklıkla işlem yapması ve yatırımları nasıl çeşitlendirmesi gerektiğine yönelik tecrübelerini aktardı.

        REKLAM

        İHRACATTAN NASIL ETKİLENECEK?

        Global gelişmeleri değerlendiren Salur, özellikle bu gelişmelerin cari açık ve makro ekonomiye etkilerini anlatırken ihracat bacağıyla borsanın global ekonomiden nasıl etkileneceğine yönelik fikirlerini paylaşıyor. 2022’de borsayı sürükleyen sektörleri aktaran Salur, bundan sonraki süreçte hangi sektörler ön planda olabileceğine dair fikirlerini dile getiriyor.

        HIZLI YÜKSELEN HİSSELERDE DURUM NE?

        Salur, çok hızlı yükselen bazı hisselerdeki düzeltmeye değinerek bu hisselere portföylerinde yer verip vermediklerini belirterek hisse yatırımcılarının ne sıklıkla işlem yapması ve yatırımları nasıl çeşitlendirmesi gerektiğine yönelik tecrübelerini aktarıyor. Salur yatırımcılara bu dönemde varlık dağılımının nasıl olması gerektiğine dair görüşlerini paylaştı.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa