Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Yasin Öztekin: İnşallah Galatasaray'a gol atarım - Futbol Haberleri

        Transferde adı Beşiktaş ve Bursaspor'la da anılan Göztepe'nin yeni transferi, Hollanda kampında açıklamalar yaptı. Galatasaray'dan teklif almadığını açıklayan tecrübeli futbolcu, o dönemin geride kaldığını ve artık Göztepe zamanının geldiğini vurguladı.

        4 senede 6 kupa kazandığını vurgulayan Yasin, Yeni Asır Gazetesi'ne verdiği demeçte yaşanan ayrılık sürecini anlattı.

        "GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"

        Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra sarı-kırmızılı kulübün kendisine yeni teklif yapmadığını belirterek, "Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, 'Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım' derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım" dedi.

        "İNŞALLAH 1-2 GOL ATARIM"

        Artık Göztepe'nin başarısı için mücadele edeceğini kaydeden Yasin, "Şimdi Göztepe zamanı. Ekmeğimi artık burada kazanacağım. Ben Galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray'da 4 sene oynadım geçti, gitti ve bitti. Sahaya çıkarsam inşallah 1- 2 gol atarım." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa