Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Estetik yaptıran karısını boşuyor

        Hostes Merve Y., 2 yıllık kocası Volkan Y.’nin şiddet uyguladığını, çalışmadığını ve çocuğuna sahip çıkmadığı öne sürerek boşanma davası açtı.

        Volkan Y. ise, ’eşinin kendisinden habersiz göğüs estetiği yaptırması’yla boşanma noktasına geldiklerini belirterek, Ankara 10. Aile Mahkemesi’ndeki davanın dünkü duruşmasında şunları söyledi: Boy, kilo takıntısı vardı

        "Karımın boy ve kilo takıntısı vardı. Sırf boyu uzun gözüksün diye ayakkabılarının altına yükseltici koyuyordu. Hamileyken bile ’Kilo alırım’ korkusuyla doğru düzgün beslenmedi. Üç gün greyfurtla beslendi. Bu evliliğin bitmesinin tek nedeni, karımın benden habersiz göğüs estetiği yaptırmasıdır. Bir namusum, şerefim var; bunu kabul edemedim. Takıntılarından kurtulsun diye sadece bacaklarından yağ aldırmasına izin vermiştim. Hastaneye ziyaretine gittim. Bir baktım ki göğüslerine de estetik yaptırmış. Tabii bu olay beni çok sinirlendirdi. O günden beri aramızda geçimsizlik baş gösterdi. En son yaşadığımız tartışmadan dolayı ayrı evlerde yaşıyoruz, eşim ve ailesi bana çocuğumu göstermiyorlar."

        Eve bağlamak istedim

        Eşinin iddialarını yalanlayan Merve Y. ise şunları söyledi: "İlişkimizin bitmesinin sebebi kocamın işsiz oluşudur. Evden ayrılmadan 2 ay önce işe girdi. O tarihte de zaten küstük, altı aydır ayrı yataklarda yatıyoruz. Normal bir ilişkimiz yoktu. Ben kocamı eve bağlamak için estetik ameliyat olmaya karar verdim. Kendisinin de haberi vardı. Beni hastaneye kendisi götürdü. Benim vücudumla ilgili bir problemim yoktur. Kocam bana şiddet uyguladı. Bir defasında silah çekip kafama dayadı. Kendimi zor kurtardım. Karakola gidip şikáyette bulundum, hakkında dava açıldı." Duruşma ertelendi.

        Hürriyet

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa