Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bir garip intihar vakası

        Olay, Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. 50 metre yüksekliğindeki telefon baz istasyonunun tepesine bir kişinin çıktığını gören site çalışanları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekibi branda açtı. Ambulansta olay yerine çağrıldı.

        Uzun süre istasyonun tepesinde hareketsiz şekilde duran şahsın, bir ara ayağını aşağıya doğru uzatması herkesi korkuttu. Jandarma komutanın megafonla iletişim kurduğu şahıs, olay yerinden basın mensuplarının uzaklaşmasını, kendisine bir telefon verilmesini istedi.

        Olay yerine çağrılan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli psikolog Meryem Önür, itfaiye merdiveni yardımıyla baz istasyonunun yarısına kadar çıktı. Şahısta, istasyonun tepesinden Önür'ün yanına indi. Bir süre Önür ile görüşen, aldığı telefonla bazı kişileri arayan şahıs, inmeye ikna olmadı.

        Önür, aşağıya inerken, şahıs yukarıya komutanı çağırdı. Komutanla bir süre görüşen şahıs, aşağıya inmeye ikna oldu. İtfaiye merdiveni sepeti yardımıyla aşağıya indirilen şahıs, yüzünü basın mensuplarından montuyla gizledi. Şahıs, jandarma otosuyla karakola götürüldü.

        30 yaşlarında isminin Ali olduğu belirtilen şahsın, annesinin Türk, babasının Mısırlı, kendisinin Diyarbakır Lice doğumlu olduğu öğrenildi. İmam nikâhıyla evli olan şahsın, nüfus cüzdanı çıkartamadığı için askere gidemediği, bunun için intihara teşebbüs ettiği belirtildi. Komutanın kimlik çıkartma sözüyle aşağıya indirdiği şahsın, intihara teşebbüsünü bazı vatandaşlar saatlerce izledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa