Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da elektrik kesintisi

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Avcılar'da, 12 Haziran Perşembe günü, 09.00-18.00 saatleri arasında Büyükçekmece Gürpınar Beldesi İstanbul Caddesi, Ş. Celal Madendere Caddesi, Mucize Sokak, Veznedarlar Sitesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

        Aynı gün Sefaköy'de 10.00-17.00 saatleri arasında Altınşehir, Şahintepe Mahallesi Yayla, Sevda, Çimen, Kılıç, Murat, Yıldız, Deniz ve Mercan sokakları, Gaziosmanpaşa'da ise 08.00-15.00 saatleri arasında Cebeci Mahallesi 2.Cebeci Yolu, Çanakkale Şehitleri Caddesi, 2569 ve 2590. sokaklar ile 2570. Sokak ve civarı elektrik alamayacak.

        Çağlayan'da, 13 Haziran Cuma günü 10.00-15.00 saatleri arasında Sanayi Mahallesi Diken ve Dilaver sokakları ile Dalgıç Sokak ve civarı, Mecidiyeköy Avni Dilligil, Otello Kamil, Bayır sokakları, Yüksel Çelik İnşaat A-B-C-D blokları, Zincirlidere Caddesi kısmen ve civarlarında kesinti yapılacak.

        BEYKOZ CİVARINDA DA KESİNTİ OLACAK

        Beykoz ve Tuzla'daki bakım çalışmaları nedeniyle 12 Haziranda bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Beykoz İşletme Müdürlüğü bünyesindeki trafo merkezinde yapılacak çalışma nedeniyle, 12 Haziran Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında; Riva Jandarma Komutanlığı, Riva merkezi, Riva Su Pompası mevkisi, Milli Takımlar çalışma alanı, Abbas Bey ve Yasin Kadri Ekinci çiftliklerine elektrik verilemeyecek.

        Aynı gün İçmeler İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içindeki trafo merkezinde yapılacak bakım çalışması nedeniyle, 08.00-17.00 saatleri arasında; TES ve Çamlıbelde mevkilerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa