Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hamile ablasını öldürdü!

        Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde psikolojik sorunları olan 15 yaşındaki V.S., yanlarında kaldığı ablası 30 yaşındaki Tuğba Uz ile eniştesi 32 yaşındaki Umut Uz'a tabancayla ateş etti. Hamile olan Tuğba Uz yaşamını yitirirken, ağır yaralı Umut Uz hastaneye kaldırıldı.

        İlçenin İsmetpaşa Mahallesi Topal Doktor Caddesi'ndeki tek katlı evde oturan orman muhafaza memuru Umut Uz, bu sabah işe gitmeyince mesai arkadaşları telefonla aradı. Telefona cevap alamayınca eve şüphelenip eve gelen mesai arkadaşları, çaldıkları kapının da açılmaması üzerine balkondan içeri girdiklerinde Tuğba ve Umut Uz çiftini başlarından vurulmuş, 5 yaşındaki çocuklarını da korkudan saklandığı karyola altında buldu.

        Polise haber verildi ve çağrılan sağlık ekibindeki görevliler, 5 aylık hamile Tuğba Uz'un olay yerinde öldüğü belirledi, ağır yaralı Umut Uz hemen Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar Umut Uz'un durumunun çok ağır olduğunu söyledi.

        Tuğba Uz'un cesedi otopsi için morga kaldırılırken polis olayla ilgili araştırma başlattı. Uz çiftinin yanında kalan Tuğba Uz'un 15 yaşındaki kardeşi V.S.'nin cinayet şüphelisi olduğu belirlendi. Polisin kısa sürede yakaladığı V.S.'yi yakaladı. Psikolojik sorunları olan ve Osmaniye'deki ailesinin bir süre önce ablasının yanına gönderdiği V.S., eniştesine ait tabancayla ikisini de vurduğunu belirterek suçunu itiraf etti.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa