Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ailesine kızdı çatıya çıktı

        Konya'da ailesiyle tartıştıktan sonra yaralı halde oturduğu 4 katlı binanın çatısına çıkan alkollü şahıs, kendisini aşağıya indirmeye çalışan polise kiremit fırlatarak zor anlar yaşattı. Çatıda uzun süre kaldıktan sonra polis tarafından etkisiz hale getirilen şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen İbrahim M. (27), alkollü olarak geldiği evde ailesiyle tartıştı. Tartışmanın ardından ailesine kızıp oturduğu 4 katlı binanın çatısına çıkan İbrahim M., çatıdan söktüğü kiremitleri yola fırlatmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü şahsın atlama ihtimaline karşı itfaiyeye ve ambulansa haber verdi.

        Polisler, aşağıya inmesi için ikna etmeye çalıştıkları İbrahim M.'nin üzerlerine kiremit fırlatması nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Yola atılan kiremitlerin tehlike oluşturması nedeniyle cadde de araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de, atılan kiremitlerden korunmak için kasketlerini takıp, hava yastığını açarak önlem aldı. Bir ara bulunduğu yerde zıplayarak çatıdaki kiremitleri kırmaya çalışan İbrahim M., polislere kilitli olan çatının kapısını açmaları için seslendi.

        Bunun üzerine binaya çıkan polisler, yandaki binanın çatısına atlayan İbrahim M.'yi etkisiz hale getirdikten sonra aşağıya indirdi. Çatıya çıkmadan önce karıştığı bir kavgada yaralandığı belirtilen alkollü şahıs, olay yerinde hazır bekleyen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Uyuşturucu kullandığı da öğrenilen alkollü şahsın, ailesiyle yaşanan tartışma sırasında annesini ve küçük kız kardeşini darp ettiği iddia edildi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa