Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Suç makinesi kadın yakalandı

        Gaziantep'te 33 ayrı suçtan kaydı bulunan bir kadın bir giyim mağazasında müşteriye ait çantadan cüzdanı çalarken güvenlik kameralarına yakalanınca yine yakayı ele verdi. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan kadın 5 ayrı dosyadan adliyeye sevk edildi.

        Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

        Gaziantep'te 33 ayrı suçtan kaydı bulunan kadın, bir giyim mağazasındaki müşteriye ait çantadan cüzdanı çalarken güvenlik kameralarına yakalanınca yakayı ele verdi. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan kadın 5 ayrı dosyadan adliyeye sevk edildi.

        Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce Atatürk Bulvarı üzerinde lüks bir giyim mağazasına giren iki kadın kasiyerin önündeki tezgahın üzerinde duran bir müşteriye ait çantadaki cüzdanı çalarlarken güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızlık olayının fark edilmesinin ardından olay yerine giden polis kamera kayıtlarını izleyerek şüphelileri tespit etti. Görüntüleri inceleyen polis, kadınlardan birinin 3 ay önce bir AVM'de 33 ayrı suçtan kaydı bulunan ve yakalanan Çiğden Y. olduğunu belirledi. Son bir hafta içinde 5 ayrı yerde aynı yöntemlerle yapılan hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen Çiğdem Y., Cumhuriyet Mahallesi'nde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan suç makinesi kadın 5 ayrı dosyadan adliyeye sevk edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa