Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İnternet kafede dehşet! VİDEO

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi girdiği internet kafede Mehmet Horuz'u (34) ayağından tabancayla vurarak kaçtı. Olay sırasında bilgisayarda oyun oynayan yaşları 9 ile 15 arasında değişen çocuklar korkuya kapılırken, olay güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

        Olay, Yeşilyurt Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerindeki bir internet kafede yaşandı. Önceki gün internet cafeye gelen ve ismi açıklanmayan bir şahıs, bilgisayar başında oturan ve aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Mehmet Horuz'un ayaklarına doğru ateş ettikten sonra kaçtı. Bilgisayarlarda oyun oynayan onlarca çocuğun önünde yaşanan kurşunlama olayı paniğe yol açtı. Ayağından yaralanan Horuz kanlar içinde yere yığılırken, yaşları 9 ile 15 arasında değişen çocuklar korkuyla oturdukları koltuklardan kalkıp kaçmaya çalıştı.

        Kurşunlama anı ve sonrası yaşanan panik internet kafenin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Yaralı Horuz, hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa