Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polisten şalvarlı baskın

        Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN (AHT)

        Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir derneğin lokali olarak çalıştırılan işyerine 15. kez baskın düzenledi. Yasadışı tombala oynatıldığı gerekçesiyle daha önce 14 kez polis tarafından basılan ve her baskında onlarca kişinin gözaltına alındığı Mersin Sosyal Aktivite Yardımlaşma ve Dayanışma Kooperatifi Lokali'ne yapılan 15. baskında 130 kişi gözaltına alınırken, 15 baskında gözaltına alınıp işlem yapılan kişi sayısının ise toplamda bin 300'ü bulduğu belirtildi.

        KÖYLERDEN KUMAR SERVİSİ

        Mekan işletmecilerinin bu kez iki ayrı minibüsle köylerden tombala oynayacak kişileri servisle merkeze getirdiği bilgisini alan polis yine şaşırtan bir yöntem uyguladı. Servisin hangi köylerden kalktığını öğrenerek sivil polisi şalvarlı, elinde tespihle servise bindirerek mekana gönderdi. Bir süre oyun oynayarak işleyiş hakkında bilgi alan sivil polisin işareti ile operasyon için düğmeye basıldı. Yapılan baskında 130 kişi gözaltına alındı.

        Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri aynı mekana geçtiğimiz hafta yaptığı 14. baskında yine fark edilmemek için lokalin bulunduğu Mersin Balık Pazarı'na "Balık taşınıyor" imajı vermek için kapalı kasa bir kamyonetle girmiş ve ani bir baskın düzenlenleyerek 115 kişiyi gözaltına almıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa