Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dayaktan kaçtı ölümden kaçamadı!

        Müslim SARIYAR / AHT

        İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Soğanlı Mahallesi'nde önceki gün sokak ortasında bir infaz yaşandı. Necatibey Caddesi'nde 2 numaralı evin önünde 25 yaşındaki iki çocuk annesi Sakine Akkuş, tartıştığı eşi Erdal Akkuş tarafından evi terk ettiği için sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.

        Eşinin şiddetine dayanamadığı için çocuklarını bırakıp, babasının evine sığınan Sakine Akkuş'u barışmak için çağıran eşi Erdal Akkuş, ailece dışarıda yenilen yemeğin ardından iki çocuğunu annesinin evine bıraktı.

        Eşi Sakine Akkuş ile Necetibey Caddesi üzerinde yürümeye başlayan Erdal Akkuş üzerinde bulunan tabancayı eşine doğrultup iki el başına bir el de göğsüne ateş etti. Sakine Akkuş olay yerinde hayatını kaybederken eşi Erdal Akkuş olay yerinden kaçtı.

        HATAY'DA SIĞINMA EVİNE KAÇMIŞ

        Olayın ardından Sakine Akkuş'un komşularıyla görüşen HABERTÜRK, acı bir gerçeği öğrendi. Sakine Akkuş'un geçen yıl koca dayağı yüzünden evden kaçtığını söyleyen komşuları, Akkuş'un Erdal Akkuş tarafından sürekli şiddet gördüğünü ve evden kaçarak Hatay'da bir kadın sığınma evine gidip yerleştiğini anlattılar.

        Geçen yıl Fatih'te karakolda ifadesi alınan genç kadının verdiği ifadesinde eşinden boşanmak istediğini söylediği ortaya çıktı. Boşanma davaları süren Akkuş çiftinin duruşmasının ise nisan ayında olacağı öğrenildi. Cinayetin ardından kayıplara karışan Erdal Akkuş dün sabah Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği dedektifleri tarafından gözaltına alındı. Akkuş sorgusunun ardından bugün Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa