Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nişanda havaya ateş 8 kişiyi yaraladı...

        Muğla'nın Fethiye ilçesi Karaçulha beldesinde nişana katılan kalabalığın üzerine pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 8 kişi yaralandı.

        Dün akşam Karaçulha beldesinde bulunan Karaçulha İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen nişanda, katılanların üzerine okulun bahçe duvarından pompalı tüfekle ateş açıldı.

        Açılan ateş sonucu Nasuh Boyacı, Adil Kılçar, Muhammed Kuşgöz, Erkan Kurucu, Güray Canavarcı, Erhan Hancı, Gülgün Işıklı ve Ümmüsün Işıklı çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla ve özel araçlarla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda M.E. adlı kişinin peşine düşen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

        Olayın ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne gelerek bilgi alan eski Karaçulha Belediye Başkanı ve AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Turhan Kovancı, "Ben de düğündeydim. Ayrılmamdan beş dakika sonra haberi duydum. Hemen düğün yerine gittim, çoluk çocuk herkesin üzerine rastgele ateş açılmış. Neyse ki durumu ciddi olan kimse yok" dedi.

        Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa