Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kuzenlerin kız kavgası kanlı bitti

        Şanlıurfa'da kız alıp verme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında çıkan pompalı tüfek ve bıçaklı kavgada bir kişi öldü, biri kadın biri çocuk olmak üzere üç kişide kişi yaralandı. Akrabalar arasında çıkan kavgayı güçlükle yatıştıran polis aynı mahallede yaşayan tarafların evlerinin çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

        Olay Sancaktar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında kız alıp verme meselesi yüzünden geçmişten gelen husumet bulunan ve amca çocukları olduğu öğrenilen Avcı ailesi arasında tartışma çıktı.

        Sözlü başlayan tartışma bir süre sonra tarafların birbirlerine saldırmasıyla mahalle kavgasına dönüştü. Kadın ve çocuklarında katıldığı pompalı tüfek ile bıçağın kullanıldığı kavgada Engin Avcı, Nedin Avcı ile isimleri belirlenemeyen bir kadın ile bir çocuk yaralandı. Kavga ihbarının ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

        Amca çocukları arasında çıkan kavgayı polis güçlükle ayırdı. Yaralılar ambulanslarla tedavilerinin yapılması için Şanlıurfa daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Engin Avcı götürüldüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Yaralıların kaldırıldığı hastane ve kavga yapan tarafların oturduğu mahallede yoğun güvenlik önlemi alan polis kavgaya karıştıkları iddiasıyla çok sayıda kişiyi göz altına aldı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa