Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Duruşma öncesi silahla çatıştılar

        Bursa'da, duruşma öncesi adliyede sanık ve müşteki yakınları arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

        Bursa'nın Bademli semtinde, Uğur Umur ve Burhan Keser'in yaralanması ve gasp edilmesiyle ilgili duruşma öncesi adliye karıştı. Sanık yakınları, müşteki yakınlarına saldırdı. Kavga büyürken, dışarıdan elinde silah olan bir kişinin adliyeye girmeye çalışması polise zor anlar yaşattı. Adliye karakolunda görevli bir polis memuru silahlı şahsı engellemeye çalıştı. Yaşanan arbedeyi fırsat bilen silahlı şahıs, kısa sürede kaçarak izini kaybettirmek istedi.

        Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, zanlıyı saklandığı yerde silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Bu arada kavga sebebiyle adliyeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan 3 kişi geniş güvenlik tedbirleri altında ambulansa götürüldü. Durumu ağır olan bir kişi hastaneye sevk edildi. Kavgada hafif yaralanan 2 kişi ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ayrıca bir kadını daha gözaltına aldı.

        Öte yandan, 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar Arif V, Hamza Ç. ile tutuksuz sanık Yüksel O. hakim karşısına çıktı. "Birden fazla kişi tarafından geceleyin yol kesme suretiyle yağma yapma, öldürmeye teşebbüs" suçlarından yargılanan şahıslar, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeden çıkarıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa