Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Cadde ortasında silahlı bıçaklı kavga

        Cemal AŞAN / VAN (AHT)

        Van'da iki aracın karıştığı trafik kazasının ardından çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 65 ET 475 plakalı otomobil, Meteoroloji Caddesi'nde seyir halinde bulunan Cahit Erginbaş (43) yönetimindeki 65 AH 147 plakalı otomobile arkadan çarptı.

        Kazanın ardından arkadan çarpan araçtan inen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi, sürücü Erginbaş ile araçta bulunan oğlu Raif Erginbaş (23) ve arkadaşı Mehmet Şirin Tok (45) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine, sürücü Erginbaş ile Raif Erginbaş ve Mehmet Şirin Tok bıçak darbeleriyle ve vücutlarına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırganlar, olayın ardından araçlarını bırakarak, kayıplara karıştı.

        Çevredekilerin olayı polise bildirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. vücudunun çeşitli yerlerinde 10 bıçak darbesi ve kurşun yarası bulunan Cahit Erginbaş, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Raif Erginbaş ve Mehmet Şirin Tok'un tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

        Olay yerindeki her iki araçta inceleme yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıplara karışan saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Polis ekipleri, yaralıların tedavi gördüğü hastane çevresinde de yoğun güvenlik önlemi aldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa