Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Belediyenin büyük unutkanlığı!

        Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde sokaklarda yapılan çalışmaların ardından modern bir görünüm kazanmasını bekleyen vatandaş açılan çukurların kapatılmamasından dolayı toz, toprak içinde yaşamaya mahkum edildi.

        Yüreğir'in Selahattin Eyyubi Mahallesi sakinleri, sokakların parke taşı çalışması maksadıyla Haziran ayında kazıldığını ve üç aydır bir tane bile parke taşı yerleştirilmediğinden şikayetçiler.

        Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın yerel seçimler sırasında "Modern Yüreğir" sloganıyla mahalle mahalle sokak sokak gezdiğini halkı dinlediğini dertlerine çare olacağına dair sözler verdiğini ancak verilen sözlerin tutulmadığından dert yanan vatandaşlar, Çelikcan'ın verdiği sözleri tutmasını, sokaklarında açılan çukurların kapatılmasını, seçimlerdeki sloganları gibi "modern Yüreğir"e kavuşturmasını beklediklerini ifade ettiler.

        Selahattin Eyyubi Mahallesi sakinleri, Yüreğir'in hak ettiği hizmetlere biran önce kavuşması gerektiğini ve sorumlu belediyecilik beklediklerini ve Çelikcan'ın halkın sorunlarına karşı duyarlı olmasını istediler.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa