Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yağmur geliyor!

        Bugün Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde aralıklarla yağışlar bekleniyor. Yağışların, akşam saatlerinden sonra Bursa çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Marmara'da 2 ila 4 derece azalacak, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

        HABERTURK.COM HAVA DURUMU SAYFASINDAN İL İL HAVA DURUMUNUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

        Marmara bölgesinde bugün yağış bekleniyor. Bu bölgede sıcaklar yağışla birlikte 2 ila 4 derece düşecek. İç ve doğu kesimlerinde ise sıcaklar artmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye'nin kuzeybatı kesimlerinde aralıklarla yağışlar bekleniyor. Yağışların, akşam saatlerinden sonra Bursa çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Marmara'da 2 ila 4 derece azalacak, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar ise genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ile zamanla batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetlice (30-50 km/saat) esecek.

        -KUVVETLİ YAĞIŞ VE ÇIĞ UYARISI-

        Yağışların akşam saatlerinden sonra Bursa çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması istendi.

        -BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

        Yapılan tahminlere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

        MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile akşam saatlerinden sonra İstanbul, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar; Bursa çevrelerinde kuvvetli, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde hafif olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esecek.

        EGE: Parçalı zamanla kuzeyi çok bulutlu akşam saatlerinden sonra Manisa, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

        AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

        İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

        BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Zonguldak ve İnebolu çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık kıyıları parçalı bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

        DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Kuzey ve doğu kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

        ANKA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa