Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Devlet korumasındaki kız hamile çıktı

        Samsun'da, kendi rızasıyla ilişkiye girdiği gençten şikayetçi olan devlet koruması altındaki 14 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Sık sık yuvadan kaçtığı belirlenen kızın, daha önce de birlikte olduğu bir kişiyi şikayet edip tutuklattığı öğrenildi.

        Bayram OK / SAMSUN (AHT)

        Samsun'da koruma altına alındığı yurttan 4. kez kaçtığı belirlenen 14 yaşındaki S.K.'nın hamile olduğu ortaya çıktı. 28 yaşındaki bir F.B., S.K. ile ilişkiye girdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

        Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir yurtta devlet korumasına alınan 14 yaşındaki S.K., önceki gün kaldığı yuvada rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada muayene edilen S.K'nin yapılan tetkikler sonucu hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine polise ifade veren S.K., 28 yaşındaki F.B. adlı genç ile Adalet Mahallesi'ndeki evine gittiklerini ve burada ilişkiye girdiklerini iddia etti.

        İddia üzerine İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan F.B., hakkındaki suçlamaları reddetti.

        Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vekili Adnan İpekdal, S.K'nın yuvadan sık sık kaçtığını belirterek, "Yuvadan izinsiz ayrıldığı bir dönemde başına böyle bir şey gelmiş. Emniyet Müdürlüğü durumu araştırıyor. Biz de bir ihmal olup olmadığını belirlemeye çalışıyoruz'' dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        S.K.'nın 18 Haziran 2009'da devlet koruması altında alındığı tarihten bu yana Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurttan 4 kez kaçtığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa