Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sanatçıya sahnede döner bıçağıyla saldırı

        Mesir Festivali kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Fulya Hepsev, güvenlik görevlileri ile tartışan bir gencin döner bıçaklı saldırısına uğradı. Döner bıçağını üniversite öğrencisi sanatçının boğazına dayayan saldırgan, korku dolu anların yaşanmasına yol açtı.

        Manisa 470. Mesir Festivali kapsamında düzenlenen bir konserde sahne alan Ege Üniversitesi'nde konservatuar öğrencisi olan Fulya Hepsev, güvenlik görevlileri ile tartışan bir gencin döner bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

        Akşam saatlerinde yaşanan olay konser alanında büyük korkuya neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Tarzan Meydanı Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde düzenlenen konser öncesi, Fulya Hepsev sahne almaya hazırlanırken, Fulya'nın annesi Sevgi Yolu'nda tezgah açan seyyar satıcı S.S.'den (Sinan Sisko 26) "Kızım sahneye çıkacak." diyerek tezgahını biraz çekmesini rica etti. Tezgahını çekmediği iddia edilen S.S. daha sonra konser alanındaki güvenlik görevlileri ile tartışmaya başladı.

        Olay yerinden uzaklaşıp elinde döner bıçağı ile geri dönen S.S., yüzlerce kişinin gözleri önünde sahneye çıkarak Fulya Hepsev'e saldırdı. Döner bıçağını genç sanatçının boğazına dayayan S.S., dakikalarca korku dolu anlar yaşattı. Olay yerinde bulunan emniyet görevlilerinin müdahalesi sonucu S.S. suç aleti döner bıçağı ile kontrol altına alınırken, boğuşma sırasında genç üniversite öğrencisi Fulya Hepsev sol elinden yaralandı. Özel bir sağlık polikliniğinde ilk müdahalesi yapılan Fulya daha sonra ambulansla Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından taburcu edildi. Saldırgan S.S. ise Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa