Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam DİKKAT! YILIN EN SICAK GÜNÜ

        Sıcak hava dalgası geçene kadar güneşe çıkılmaması ve fazla terlememeye dikkat edilmesi gerekiyor.

        Sıcaklıklar pazartesi günü biraz düşüşe geçecek. Pazar günü Marmara Bölgesi bulutlanacak, ardından yağış da görülebilir.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu bölgelerimizde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

        RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu bölgelerde kuzeybatı, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, iç ve batı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

        UYARILAR

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemizin doğu kesimlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, yıldırım, ani sel, su baskını ve heyelan vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa