Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kocasını sevgilisine bıçaklatmış

        İnternetten tanıştığı sevgilisinin eşini öldürmeye çalışan Hikmet Özbaş, ilk kez çıktığı hakim önünde, "Sevgilim Hilal, cinayetten önce kocasını iki kez daha öldürmek istedi" dedi. Hilal Güllü ise, sevgilisinin, kocasını öldürmeyi başaramadığı için kendisinden özür dilediğini söyledi.

        Yalova'da 4 ay önce meydana gelen olayda, Sefer Güllü (40), villasının üst katında bıçaklı bir kişinin saldırısına uğramıştı. Vücudunun 7 yerinden yaralanan Güllü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı.

        Olayı araştıran polis, Sefer Güllü'nün eşi Hilal Güllü'nün, internetten tanıştığı Uşak'ta yaşayan sevgilisi Hikmet Özbaş'a kocasını öldürtmek istediğini ortaya çıkarmıştı. Tutuklu olarak yargılanan ve bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sevgililerden Hikmet Özbaş, MSN'den tanıştıkları Hilal Güllü'nün eşi Sefer Güllü'yü daha önce 2 kez doğalgazla zehirlemeye çalıştığını iddia etti.

        Özbaş, "İlişkimiz başladıktan 1 ay sonra Hilal, bana kocasını öldürmeyi düşündüğünü söyledi. Eşine uyku hapı yutturduktan sonra doğalgazı açık bırakarak evden ayrılacağını söyledi. Bir keresinde kocasının içtiği ayrana 4 uyku hapı atmış. Ancak eşi uyumadığı için doğalgazı açıp onu öldürme planını gerçekleştirememiş. Daha sonra bir kez daha eşinin evde olup işe gitmediği bir gün doğalgazı açık bırakıp kızını okula götürmüş. Geri dönüp eşine bir şey olmadığını görünce doğalgazı kapatmış. Bu olaydan sonra bana eşini kendisinin öldüremeyeceğini söyleyerek benim yapmamı istedi" şeklinde konuştu.

        BENİ ARAYIP (KUSURA BAKMA) DEDİ

        Hilal Güllü ise ifadesinde, olayın ardından Hikmet Özbaş ile telefonda görüştüğünü söyledi. Güllü, "Hikmet, saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyerek, eşimin durumunu sordu. Hikmet'e, eşimi 7 yerinden bıçakladığını söyledim O da (Hayır, 4 yerinden bıçakladım. Kusura bakma, bitiremedim) dedi'' şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa