Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Onunla yattım' deyince öldürdüm"

        Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasında, Bahçeşehir Mahallesi'ndeki bir ilköğretim okulunun 2'nci sınıfında okuyan oğlu M.D'nin (8) karnesini almak için okula giden eşi Firdevs D'yi (27), aralarında çıkan tartışmanın ardından kızlar tuvaletinde vücudunun çeşitli yerlerine bıçak saplayıp, boynunu keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Bekir D. hazır bulundu.

        Önceki duruşmadaki ifadesinde bazı konulara açıklık getirmeyen ve mahkeme başkanının, ''Neden boşanmadın, öldürdün'' sorusunu yanıtsız bırakan sanık Bekir D, şunları söyledi:

        ''Eşimle görücü usulüyle evlendik. Ben asgari ücretle alçı işi yapıyorum. Bizim oturduğum apartmanda müteahhitle birlikte yaşayan bir kadın vardı. Eşim onunla tanıştıktan sonra eve geç gelmeye ve alkol almaya başladı. Sürekli cep telefonunu değiştirmeye ve haftada 250 kontör harcamaya başladı. Kendisini bir erkekle internette sohbet ederken yakaladım. Ancak kendisini çok sevdiğim için söylediği yalana inanmış gibi yaptım.

        Fabrikada çalıştığım bir arkadaşım eşimin beni aldattığını söyledi. İl dışına gittiğimde oğlumuzu annemin yanına bırakmış ve 20 gün almamış. Hafta sonu oğlumun karnesi verilecekti. Okula gittim ve bahçede beklemeye başladım. O sırada eşim bir otomobilden indi. Otomobili süren kişi de bahçede bekliyordu. Eşime araçtan inen kişiyi sordum. Bana o kişiyle yattığını, daha önce de başka erkeklerle birlikte olduğunu söyledi. Birlikte olduğu kişilerin çakı gibi erkek olduğunu ve kendisine istediği hayatı veremeyeceğimi söyleyince üzerimdeki bıçakla yaraladım. Suçumu kabul ediyorum.''

        Mahkeme heyeti, bazı tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa