Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (22 Şubat 2017)

        Bugün girişimlerimizde bazı engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimalimize karşı dikkatli olalım. Güç çekişmeleri ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Çevremize karşı acımasız olmamaya veya başkalarının acımasızlığına kurban olmamaya dikkat etmemiz gerekebilir. Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durmaya özen gösterelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün dikkatli olmalısınız. Birkaç gün boyunca işinizdeki baskılar hareket alanlarınızı kısıtlayabilir. İş alanlarınızdaki girişimleriniz konusunda bazı mücadelelere açık olacaksınız.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar oluşabilir. Bunlara vereceğiniz tepkiler isyankâr olacak. Tanımadığınız insanlarla girişeceğiniz güç çekişmelerine çok dikkat edin.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal işlerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Girişimlerinizin parasal konular yüzünden engellenmesi sizi zorlayabilir. Sosyal ortamlarda vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Aktif enerjinizle size karşı koyanlara öfke duyabilirsiniz. Toplum önünde bazı sürtüşmeleriniz ve zorlanmalarınız oluşabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, eğitim veya iş alanlarınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Olaylar karşısında anlayışla davranmayı ihmal etmeyin zira çabuk tepki verip öfkelenmeye meyilli olacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insan da maddiyata dair bazı zorlanma ve sıkıntılar yaşayabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Birbirinize uygulayacağınız baskı ilişkinizi zedeleyebilir. Sevdiğiniz insanın ailenizle sorunları ve mücadeleleri de devrede olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların size dayatmak isteyeceği bazı şeyler, kolay tepki vermenize yol açabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda kantarın topuzunu fazla kaçırabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli, tehlikeli spor ve faaliyetlerden kaçınmalısınız. Riskli işlerinizde bazı mücadelelere hazır olun.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kendi gücünüzü ailenize karşı kullanmaya çalışmayın. Önümüzdeki birkaç gün boyunca aile hayatınızda ve ev ortamlarınızda sürtüşmelere açık olacaksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı konularda sorunlara ve güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz. Kafanızda birçok şeyi boş yere büyütebilirsiniz. Olayları biraz da sizin korkularınız tetikleyebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. İş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Bu etkiye karşı çok dikkatli olun.

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa