Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün sabah saatlerinde güne adapte olmakta zorlanabiliriz. Güzelliğimize ve keyfimize düşkün olacağız. Saat 10.33’ten sonra Ay, Başak burcuna geçiyor. Cumartesi akşam saatlerine kadar da Başak burcunda dolaşacak. Duygusal olarak mesafeli, iş bitirici ve pratik olabiliriz. Birkaç gün boyunca yapılması gereken işlerimizin üzerine eğilebilir, sağlığımızla ilgilenebiliriz.

        KOÇ

        Bugün, yapılması gereken rutin işler devrede olacak. Bu işlerin altından kolaylıkla kalkacaksınız. Sağlığınızı abartmaya meyilli olacaksınız. Dış ortamlarda sinirleriniz zıplayabilir.

        BOĞA

        Aşk hayatınız ve eğlenceli konular devrede olacak. Sevdiğiniz insanla romantik anlar söz konusu olabilir. Tamamlanması gereken günlük işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

        İKİZLER

        Aile büyüklerinizle ve sevdiğiniz insanlarla paylaşımlarınızı artıracaksınız. Eviniz için yapacağınız alışverişler varsa bunlar devreye girecek. Sabah saatlerinde iletişiminiz aktif olacak

        YENGEÇ

        Yakın çevrenizle ilgili konular aktif olmaya başlayacak. Kısa yolculuklar yapabilir, akrabalarınızla buluşabilirsiniz. Sabah saatlerinde agresif tutumlardan kaçınmalısınız.

        ASLAN

        Maddi konular kafanızı kurcalıyor ve bu konularda kafanız fazla çalışıyor. Bugün, harcamalarınız hızlanabilir. Sevdiklerinizle keyifli ortamlar içinde olmaya özen gösterin.

        BAŞAK

        Birkaç gündür hissettiğiniz enerjisizlik geride kalmaya başlayacak. Kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde ailenize karşı anlayışlı olmalısınız.

        TERAZİ

        Bugün, biraz geri planda durmak isteyeceksiniz. Yalnız olmaktan keyif alabilirsiniz. Gün boyunca yardımlaşma gerektiren her türlü iş ve konu için uygun şartlar altında olacaksınız.

        AKREP

        Sosyal ortamlarınız ve arkadaş çevreniz devrede olacak. Önümüzdeki 2 gün boyunca dış ortamlarda vakit geçirmek ve sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek isteyeceksiniz.

        YAY

        Gezmek, dolaşmak, kalabalık ortamlar içerisinde olmak, vaktinizi diğer insanların yanında geçirmek isteyeceksiniz. Bugün, enerjinizi etkili bir şekilde kontrol etmeye çalışın.

        OĞLAK

        Dış ortamlarda, seyahatte ya da tatilde, uzakta bulunan akrabalarınızla bir araya gelip güzel vakit geçireceksiniz. Maddi alanlarda da keyfiniz fazlasıyla yerinde olacak.

        KOVA

        Bugün, para harcamaktan mutluluk duyabilirsiniz. Diğer insanlarla atılacak ortaklaşa adımlar ve yapılacak planlar sizi mutlu edebilir. Sosyal ilişkilerinizde tavırlarınıza dikkat edin.

        BALIK

        Gün içinde sevdiğiniz insanının programına göre hareket etmeniz gerekebilir. Onunla beraber romantik ortamlarda bulunacak ve ilişkinizle ilgili önemli planlar yapacaksınız.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa