Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün doğduysanız; atılgan, sabırsız, fevri, bencil, değişken ve ilerici bir insansınız. Sezgileriniz çok kuvvetli. Zekânızı gösterebileceğiniz alanlarda başarı sizin olacak. Bu sene, atacağınız adımların karşılığını etkili bir şekilde göreceksiniz.

        KOÇ

        Bugün, kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. Aile hayatınızdaki kişilerle bazı geçimsizlikleriniz olabilir. İçgüdüsel olarak çevrenizdekilere yardım edeceksiniz.

        BOĞA

        Dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. Bazı konuşmalar ve duyacaklarınız hayat enerjinizi yükseltebilir. Tanımadığınız yerlerde aşırı duygusal tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

        İKİZLER

        Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Aile düzeninize gereken hizmeti vereceksiniz.

        YENGEÇ

        Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanı anlamakta ve kendinizi ona ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Küçük meseleleri büyütmekten kaçının.

        ASLAN

        Güçlü ve kontrolcü yapınızla duygusal olarak beraber çalıştığınız insanları zorlamamaya özen gösterin. Önemli iş sonuçlarına erişebileceğiniz bir hafta içindesiniz.

        BAŞAK

        Bugün aşk, hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster âşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda sevdiğinizi çok zorlamayın.

        TERAZİ

        Evinizin veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Ailevi konularda melankolik yapınızı sevdiklerinizle paylaşın. Kendinizi güvensiz hissettirecek ortamlardan kaçının.

        AKREP

        Yakın çevre iletişiminiz ya da akrabalarınızla ilgili konu ve olaylar devrede olacak. Fikirlerinizde bazı takıntılı tepkilere dikkat edin. Sosyal ortamlarda kendinizi esnek hissedebilirsiniz.

        YAY

        Bugün maddi konularda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yapacağınız alışverişler, dengeyi sağlamazsanız sizi zorlayabilir. Olumlu şeylere odaklanmalısınız.

        OĞLAK

        Kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Etrafınızdaki olayları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Dış ortamlarda sizi destekleyen önemli gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz.

        KOVA

        Geri planda duracak ve hislerinizi çok da fazla belli etmeyeceksiniz. Hayatı her yönüyle gözden geçireceksiniz. Geçmişe çok takılmayın. Yapmanız gerekenlere odaklanın.

        BALIK

        Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde güçlü etkilerle hareket edeceksiniz. Şefkatli tutumlarınızı ön plana çıkarın ve özel ilişkinizdeki güzelliklere odaklanın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa