Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Meteoroloji İstanbul hava durumu (06.02.2016)
        • 1

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre; İstanbul'da 6 Şubat Cumartesi yani bugün karla karışık yağmur bekleniyor. Gün içinde en düşük sıcaklıklar 2 dereceyi en yüksek sıcaklıklarsa 4 dereceği bulacak.

        • 2

          Ayrıca İstanbul'da hafta boyunca sıcaklıklar azalıyor. Hafta boyunca en düşük sıcaklığın 0 Derece olduğu İstanbul'da 10 Şubat Çarşamba günü haftanın en yüksek sıcaklığı 13 derece olarak ölçülecek.

        • 3

          Ankara kar altında

          Başkent'te sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor.

        • 4

          Kar yağışı özellikle şehrin yüksek semtlerinde etkili olurken, trafikte yer yer olumsuzluklar yaşandı. Bazı Ankaralılar ise çocuklarıyla kar topu oynayarak, karın zevkini çıkardı.

        • 5

          Bolu güne karla uyandı

          İstanbul - Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırıyor.

        • 6

          Meteoroloji yetkililerinin Batı Karadeniz'de yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında Bolu Dağı'nda başlayan kar yağışı zeminde etkili oluyor. Bolu Düzce il sınırında yoğunlaşan kar yağışıyla birlikte sis de etkili oluyor. Görüş mesafesinin zaman zaman 30 metreye düştüğü Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde sürücüler trafikte yavaş ilerlemek zorunda kalıyorlar. Karayolları ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışının gün boyu etkili olması bekleniyor.

        • 7

          Deniz Otobüsü Seferleri İptal

          İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

        • 8

          İDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri hava muhalefeti sebebiyle gerçekleştirilemeyecek.

        • 9

          Bugün 07.00 Yenikapı-Bandırma, 07.30 Yenikapı-Bursa ve 07.30 Bursa-Yenikapı hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, 08.40 Kadıkoy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferleri ise aynı gerekçeyle yapılamadı.

        • 10

          Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

        • 11

          Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, BUDO'nun Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) 11.30 ve İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) 10.45, ve 12.30 seferleri hava muhalefeti nedeniyle programdan kaldırıldı

        • 12

          Ayrıca, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) 08.00 ve 09.00, İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) 08.30 ile Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) 09.30 seferleri, aynı gerekçeyle yapılamamıştı.

        • 13

          Doğu Karadeniz ve Batı Akdeniz'de Kuvvetli Fırtına Uyarısı

          Doğu Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016) akşam saatlerinden itibaren hızını artırarak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8, yer yer 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Pazar günü (07.02.2016) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

        • 14

          Batı Akdeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016)) öğle saatlerinden sonra hızını artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Pazar günü (07.02.2016) günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa