Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bu cumartesi gökyüzünde oluşan olumlu açılarla birlikte esnek, üretken, keyfi yüksek olan enerjimizle, karşımıza bir sürü güzel şanslar ve fırsatlar gelebilir. Bu etkiden olabildiğince faydalanmaya çalışalım. Bir yandan da sosyal hayattaki her tür ilişkilerimizde bazı takıntılar, yönlendirmeler, kıskançlık etkileri ortaya çıkabilir. Tutkularımızla hareket edeceğiz. Hayata esnek bakarak işin içinden çıkabiliriz.

        KOÇ

        Bugün çalışıyorsanız iş alanlarınızda karşınıza güzel ve dikkat çekici teklifler gelebilir. Günlük hayatınızda da çevrenizdekilerle oldukça keyifli konuşmalar içinde olacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar çeşitli etkinliklerde hayatınızı renklendirebilir.

        BOĞA

        Sanata ve kreatif iş alanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilir, önemli bir anlaşmanın eşiğine gelebilirsiniz. Kısa bir seyahatte ya da tatilde yapacağınız güzel konuşmalar size keyif verebilir. Önemli insanlardan desteğiniz yüksek.

        İKİZLER

        Ev, aile ve yuva alanlarınızda ve emlak konusundaki şanslarınız ve fırsatlarınız devreye girecek. Bir emlak işinizi tam anlamıyla bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Eviniz için yapacağınız harcamalar, yatırımlar konusunda kendinizi mutlu, şanslı hissedeceksiniz.

        YENGEÇ

        Özel hayatınızda birtakım güzel tekliflerle karşılaşmanız söz konusu. Yakın çevrenizle beraber iyi bir şekilde organize olarak, sevdiğiniz insana güzel bir sürpriz yapabilirsiniz ya da onun tarafından size sürpriz yapıldığına şahit olabilirsiniz.

        ASLAN

        Önemli bazı para anlaşmaları, çekici bir seyahat fırsatı, yabancılarla yapılacak işler, bir medya teklifi karşınıza gelebilir. Planlamalarınızı her anlamda iyi yapmanız gereken hassas bir dönemdesiniz. Özel hayatınızda da esnekliğiniz tam olabilir.

        BAŞAK

        Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı halletmek her iki tarafa da mutluluk verebilir. Sizin ona yapacağınız veya ondan göreceğiniz teklifler keyfinizi artırabilir. Yine çocuk bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, sanatsal, kreatif işlerinizde önemli teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz.

        TERAZİ

        Aile ve yuvanızda güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ve bu gelişmeler sizi son derece mutlu edecek. Hayata ve özel hayatınıza bakış açınız esnek ve rahat olacak. Sevdiğiniz insanla bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz.

        AKREP

        Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlardan, arkadaşlarınızdan çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. İletişimsel işlerinizde güzel görüşmeler ve konuşmalar içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda da olaylara bakış açınız esnek ve rahat olabilir.

        YAY

        Bugün parasal konularda çok güzel sürpriz bazı anlaşmalar karşınıza gelebilir. Karşınıza gelecek olan iş fırsatlarını ve tekliflerini dikkatli bir şekilde değerlendirin. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel planlar devrede olacak.

        OĞLAK

        Yurtdışı bağlantılı işlerinizde karşınıza beklemediğiniz güzel bir teklif gelebilir. Bir yandan da seyahatler, kendinizi geliştirmek istediğiniz eğitimsel konular gündeme gelebilir. Bu konularda güzel tekliflere, fırsatlara ve şanslara açıksınız.

        KOVA

        Ortaklaşa parasal konularda güzel fikirlerin oluşacağı ve bunun sonucunda maddi anlamda fayda sağlayacak işler ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizle yaşadığınız birtakım anlaşmazlıklar ve sorunları gidermek için de harekete geçebilirsiniz.

        BALIK

        Bugün özel hayatınızda ve sosyal çevrelerde alacağınız bir teklif sizi son derece mutlu edebilir. İnsanların beğenisini fazlasıyla üzerinizde hissedeceksiniz. Bir yandan da karşı taraftan alacağınız teklifle ayaklarınız yerden kesilebilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa