Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Oğlak burcunda dolaşıyor. Bu dönemde ciddi ve kararlı oluruz. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkar. Olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşırız. Her zamankinden daha karamsar, daha kıskanç ve daha soğuk tavırlarımız nedeniyle iletişimde sıkıntılar oluşabilir. Manikür, pedikür, ağda ve epilasyon gibi işlemlerin etkisinin kalıcı olacağı günlerdeyiz.

        KOÇ

        İş alanlarınızda kendinizi güvene alma isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınız iş ilişkileri size doğru yolu gösterebilir. Bağımsızlık ve değişiklik isteğiniz bugün biraz abartılı çalışabilir.

        BOĞA

        İş alanlarınızda ve az tanıdığınız çevrelerde etkili ilişkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Sosyal çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir. Fikirlerinizi çevrenizle paylaşacaksınız.

        İKİZLER

        Parasal harcamalarınız konusunda kendinize verdiğiniz sözü tutabilirseniz, girişeceğiniz olaylardan güzel kazançlar söz konusu olabilir. Kimseyi çok fazla takmayacaksınız.

        YENGEÇ

        Ortaklı bir işiniz varsa küçük sorunları görmezden gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygularınızı paylaşmak ilişkinizi tazeleyebilir. Güçlü duygularınızı iyi kontrol etmeye çalışın.

        ASLAN

        Bugün ortaklaşa para konularınızla ilgilenebilirsiniz. İş tutkunuz fazlasıyla artabilir. İş yaptığınız insanlarla ilişkileriniz size yol gösterecek. Değişimlere vereceğiniz tepkiler önemli olacak.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda duygularınızı karşı tarafa içinizden geldiği gibi gösterebilirsiniz. Güvensizliklerinizi aştığınızda daha kolay ilerleyeceksiniz. Özel ilişkileriniz bugün size yol gösterebilir.

        TERAZİ

        Aile hayatınızda büyüklerinize karşı sevginizi göstermekten korkmayın. Yapılması gereken işlerinizi toparladıkça kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Hayatınızda değişim rüzgârları esiyor

        AKREP

        Özgürlüğünüze iş alanlarınızda çok düşkün olacaksınız. İletişimsel konularda yakın çevrenize karşı duygularınız güçlü çalışacak. Doğru ifadelerle onlarla duygularınızı paylaşacaksınız.

        YAY

        Maddi konularda işleriniz varsa bu işlerin doğru ilişkilerle hızlı bir şekilde halledildiğini göreceksiniz. Ailenize karşı duygularınız korumacı olabilir. Onlara anlayışla yaklaşacaksınız.

        OĞLAK

        Yakın çevre iletişiminiz yoğun olacak. Kafanıza göre davranma ve tek başınıza hareket etme arzunuz yüksek olabilir. Kendinizi önemseyecek ve beklentilerinizi yerine getireceksiniz.

        KOVA

        Geri plandan takip ettiğiniz konular veya olaylar size keyif verebilir. Olayları dışarıdan izlemek derdinde olabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için çok az bir zamana ihtiyacınız var.

        BALIK

        Geçmişten kalma konular gözünüzü korkutmasın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızdan göreceğiniz sevgiyle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Sevildiğinizi görmek sizi mutlu edecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa