Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Beyler için kârlı alışveriş rehberi

        Esra ÇORUH / HT CUMARTESİ

        Araştırmalar kadınların indirim zamanı daha fazla para harcadıklarını gösterse de erkeklerin de artık kadınlardan geri kalır yanı yok. İndirimlerde son demleri yaşıyoruz, nereye bakacağınızı bilemeden elinize aldıklarınızla kendinizi kasa kuyruğunda bulabilirsiniz. Bu altın değerindeki sezondan akıllı alışveriş yapanlar, yeni sezonda da kârlı çıkacak; bunun garantisini verebiliriz. Yaz sezonunun ardından bu parçalar indirimdeyken kaçırmayın deriz.

        BOMBER CEKET

        Önümüzdeki sezonlarda yaz ve kış versiyonlarını sık sık göreceğimiz bomber ceketler, artık birer klasik. İndirim sezonunda klasik ceketlere sportif bir alternatif olan bu ceketlere mutlaka yatırım yapın. Kapitone, deri ya da keten her stile rahatlıkla adapte olabilen bomber ceketler, klasik, spor ya da günlük rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalar arasında yer alıyor.

        YENİDEN MİLİTER

        Militer modası önümüzdeki sezon iddialı parçalarla beylerin gardıroplarına girmeye hazırlanırken son indirimlerden militer parçalara sahip olmak akıllı bir yatırım olabilir. İndirim alışverişlerinizde chino pantolonlara, kamuflaj desenlere, parkalara, safari ceket ve gömleklere şans vermenizi öneririz.

        SNEAKER ÇILGINLIĞI

        Takım elbiseleri bile kusursuz tamamlayan sneaker ya da slip-on sneaker’lar, kadınlar kadar erkeklerin de vazgeçilmezi arasında. Stil sahibi erkeklerin en cool tamamlayıcısı sneaker’lar son yıllarda birbirinden ilginç ve iddialı modelleriyle erkekler için çok şık alternatifler sunuyor. Özellikle indirim zamanında sezonda beğenip pahalı bulduğunuz sneaker’lara mutlaka yatırım yapmalısınız. Her şeyden vazgeçebilirsiniz ama sneaker’dan asla!

        TAM TAKIM

        İndirim olur da birer takım elbise almadan olur mu? İster tek düğmeli isterse dört düğmeli vücut tipinize uygun bir takım elbiseyle, her zaman şık ve zamansız bir görünümü yakalayabilirsiniz. Takım elbise için ceket, pantolon ve gömlek takviyelerinizi yapmaya başlayın.

        DEMİRBAŞ PANTOLON

        Slim fit, cepli kargo pantolonlar ya da modele göre dökümlü pantolonlar... Önümüzdeki sezonu hesaba katarak indirimden bu klasiğe yatırım yapmalısınız. Pantolonlarda siyah, gri ve lacivert gibi klasik renklerin yanı sıra gri, haki ve mavi tonlarına da şans vermenizi öneririz.

        BLAZER CEKETLER

        Blazer ceketlere yatırım yapan beyler asla pişman olmaz, özellikle indirimden yakalarlarsa tadından yenmez. Takım elbise, jean ve gömleklerin kusursuz tamamlayıcısı blazer ceketlerde trendleri umursamadan vücut tipinize uygun kalıpları tercih edin ve zamansız gri tonlarından vazgeçmeyin.

        KLASİK DENİM

        Zamansız tarzıyla denim kumaşını çok seviyoruz. Bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda denim modasına ayak uydurmak istiyorsanız ister tek parça tercih edin ister denim gömlek-jean ikilisine şans tanıyın. Beyler denimi sadece pantolon olarak düşünmeyin, denim ceketleri ve gömlekleri, indirim sezonunda yakalamayı ihmal etmeyin.

        BERMUDA ŞORTLAR

        Yazın sıcaklarda erkeklerin kurtarıcısı bermuda şortlar, ceket ve gömlek kombinleriyle casual tarzdan uzaklaşıp ciddiyete bürünüyor. Renk ve desen konusunda kararsızsanız indirimden klasik renklere yatırım yapmanızı öneririz. Bermuda şortları, renkli loafer’larla tamamlayıp çabasız şıklığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

        BASKILI TİŞÖRT

        Tişörtsüz ne bir yaz ne de bir kış geçirebilirsiniz değil mi? Düz ya da baskılı fark etmez tişörtler, beylerin gömlek gibi formal parçalardan sıkılıp rahat ama cool göründükleri kurtarıcı parçalardır. Rengârenk baskılar, kareler, çizgiler ve geometrik desenli tişörtlerle eğlenceli; düz renk, V yaka ya da bisiklet yaka klasiklerle zamansız görünmek sizin elinizde. Hazır indirimdeyken tişörtleri ikişer üçer stoklama zamanı!

        GÖMLEKSİZ ASLA

        Nasıl ki kadınların siyah elbise gibi bir kurtarıcısı varsa erkekler için de en iyi kurtarıcı iyi kalıp ve kumaşa sahip bir gömlektir. Beyaz slim fit kesim bir gömleğin modası asla geçmez, ister spor ister klasik bir stile sahip olun, gömlek sizi her zaman iyi gösterecektir. Her sezon trendlerle değişen renk ve desenler sizi yanıltmasın; indirim sezonunda bu klasiğin beyaz ve tonlarına yatırım yapın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa