Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bu haftanın en zorlayıcıgünü bugün. Sorumluluklarımızgün içinde bize ağır gelebilir,bu da bazı işlerimizdesıkıntılar ve sorunlar yaşamamızaneden olacak. Erkek,patron ve otorite figürleriyleanlaşmak kolay olmayabilir.Yaşadığımız birtakım olaylarkarşısında hayatın bizi desteklemediğifikrine kapılma ihtimalimizvar. İşlerimizi bugünedenk getirmemeye özengöstermeye çalışmalıyız.

        KOÇ

        Özel ilişkileriniz ve aşk hayatınız olumsuz etkilenebilir. Bu alanlarınıza dayalı para konularında sorumluluk üstlenmek istemeyebilir veya sevdiğiniz insanın sorumluluk üstlenmediğini görebilirsiniz. Bugün, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir.

        BOĞA

        Partnerinizin sorumlulukları veya sorumsuzlukları aile hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızdaki anlaşmazlıkların sizi duygusal olarak aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ailenizdeki zorlanmaları, keyifli insanların yanında bulunarak geride bırakabilirsiniz.

        İKİZLER

        Bugün, iş hayatınızın sorumlulukları yakın çevrenizdeki insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanızda yarar var. Sağlığınıza ve yakın çevrenizdeki insanların da sağlık durumlarına çok dikkat etmelisiniz.

        YENGEÇ

        Bugün, haftanın en dikkat edilmesi gereken günlerinden biri. Parasal konularda bazı sorunlar görülebilir. Aşk, eğlence veya çocuk sorumluluklarınız, maddi olarak size ağır gelebilir. Özel hayatınızda kolay tepki vermeye ve kavga çıkarmaya meyilli olabilirsiniz.

        ASLAN

        İş veya sağlık alanlarınızdaki beklenmedik gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları size ağır gelebilir. Ekstra bir yükün altına girmek istemeyeceksiniz. Biraz da olaylar sizin elinizde olmayacak. Bunu göz önünde bulundurarak hareket edin.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bezdirebilir. İletişimsel olarak biraz zorlanabilir ve kendinizi ifade etmekten vazgeçebilirsiniz. Bu da var olan işlerinizde ve ilişkilerinizde birtakım sorunları ortaya çıkarabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

        TERAZİ

        Arkadaş ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Birden fazla işiniz varsa bu alanlarda sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınız, sosyal ortamlardaki bazı işlerinizi zorlayabilir. Önemli insanlardan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

        AKREP

        Sosyal ortamlarda şansınız yüksek olacak ama göz önünde olacağınız yerlerde erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda da bu birkaç gün dikkatli olun. Hayat sorumluluklarınız istediğiniz gibi hareket etmenizin önünde engel oluşturabilir.

        YAY

        Uzaktaki akrabalarınızla veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bugün, sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yerlerden ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Seyahat halindeyseniz ya da tatildeyseniz yine çok dikkatli olmalısınız.

        OĞLAK

        Bu hafta sonu, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerle ilgili birtakım sorunlar çıkabilir. İnsanlarla iletişiminizde bazı bozulmalar oluşabilir. Özellikle para alışverişlerinize çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bugünlerde borç alıp verirken çok dikkatli olmalısınız.

        KOVA

        Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iş yüzünden birtakım anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınız özel hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli davranmanızda yarar var.

        BALIK

        Yapmanız gereken işler ve uzak çevrenizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olsa bile beklenmedik olaylar sonucunda yaşayacağınız sorunları gözünüzde çok büyütmeyin.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa