Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tatile böyle gitmişlerdi

        Esat Edin, dokuz günlük bayram tatilinin başladığı 26 Eylül Cuma günü çocukları Mete Cem (12), Serra Şirin (10) ve Aliye (7) ile birlikte bu sene Londra’da eğitimine başlayan büyük oğulları 14 yaşındaki Murat’ın yanına gitti. Atatürk Havalimanı’nda son kez basına poz verdiklerinden habersiz ailenin tatil sevinci yüzlerine yansıyordu.

        Murat ile hasret gideren aile pazartesi günü İstanbul’a döndü. Bayramın birinci günü anneleri Mehpare Edin’in kabrini ziyaret etti. 2 Ekim Perşembe günü baba, üç çocuğu ve dadıları ile birlikte kamp yapmak üzere Edremit’e geldi.

        Edin Ailesi Kazdağları’ndaki Mehmetalan Köyü’nde bungalov evlerden oluşan otele yerleştiler. 2 gün burada konaklayan aile önceki gün bungalovların 50 metre aşağısında dere kenarına çadır kurdu. Dadılarını otelde bırakan çocuklar babaları ile geceyi geçirmek üzere neşe içinde çadıra girdi. Başlarına gelecek felaketten habersiz şakalaşan üç çocuk babalarıyla beraber uykuya daldı. Ancak saat 24.00 sıralarında aşırı yağmur vadinin yamaçlarından dere yatağına doldu. Taşan dere işadamı ve üç çocuğunu çadırlarıyla birlikte sürükledi. Kamp görevlileri su baskını üzerine gittikleri bungalovlarda aileyi bulamadı. Çadırın da sürüklendiği görüldü. Aramalar sonucu çadırın yaklaşık 300 metre ilerisinde Aliye ve Serra’nın yaklaşık 3 kilometre ileride ise Esat Edin ile oğlu Cem’in cesetleri bulundu.

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde kamp için kurdukları çadırın sele kapılması sonucu hayatlarını kaybeden Kemer Contry Tatil Köyü'nün sahibi Mehmet Esat Edin ve çocuklarının cenazesi İstanbul'a getirildi.

        Balıkesir'in Edremit ilçesi Mahmetalan Köyü yakınlarındaki Hızır Kamping yanına kurdukları çadırın, sağanak yağış sonrası oluşan sele kapılması sonucu hayatını kaybeden Kemer County Tatil Köyünün sahibi Rasim Esat Edin ve çocukları Mete Cem, Serra Şirin, Aliye Belkıs Edin'in cenazeleri deniz yoluyla İstanbul'a getirildi.

        Yenikapı Deniz Otobüsleri İskelesi'ne Edremit Belediyesi'ne ait 2 cenaze aracı ile gelen cenazeler, buradan Amerikan Hastanesi'ne götürüldü. Cenazeleri yol boyunca Rasim Esat Edin'in yakınları konvoy halinde takip etti. Hastaneye getirilen cenazeler morga alındı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa