Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Acı öyküsü ölümle bitti

        Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı'nda kaldırımda bulunan 10 yaşındaki Uğur Öztatar, yolun karşısında bekleyen babası ve amcasının yanına gitmek için yaya geçidinden yürümeye başladı. Bu sırada bulvarda aşırı hızla seyreden bir otomobil Uğur Öztatar'a çarptı. Kuşadası Nermin Metin Akar İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Öztatar, olay yerinde öldü. Plakası alınamayan otomobil ise olay yerinden kaçtı.

        Oğlunun gözlerinin önünde öldüğünü gören baba Hikmet Öztatar sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilemeyen Öztatar hastaneye kaldırıldı.

        Kaçan otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışmaya başlayan polis ekipleri, Turgut Özal Bulvarı'ndaki Mobese kameralarındaki kayıtları inceledi. Polis, çocuğa çarparak ölümüne neden olan aracın plakasının 09 K 4454 olduğunu tespit etti. 09 K 4454 plakalı otomobil, kaza yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak bulundu.

        Yapılan araştırmada, kaza sırasında otomobili Ramazan Çavdarlı'nın (43) kullandığını belirledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan belediye çalışanı Çavdarlı'nın, yapılan alkol muayenesinde 273 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

        Adliyeye sevk edilen Çavdarlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        ÇÖP KUTUSUNDA BULUNMUŞTU

        Aydın’da 1998’de bir çöp kutusunda bulunan Uğur’un, önce Aydın Çocuk Esirgeme Kurumu’na götürüldüğü, sonra da Kuşadası İtfaiyesi’nde çalışan Hikmet ve Gülten Öztatar çifti tarafından evlatlık edinildiği belirlendi. Evlatlık olduğunu hissettirmedikleri Uğur’un üzerine titreyen anne Gülten Öztatar’ın da üç yıl önce yakalandığı verem hastalığından kurtulamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Babasıyla birlikte yaşamına devam eden Uğur’un okulunda da başarılı bir öğrenci olduğu belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa