Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Benim de kafam bir dünya onunki de"

        Beyoğlu Kulaksız'da, park halindeki bir kamyonete çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazaya tanık olan alkollü bir vatandaş, yaralı sürücüye yardım etmek istediğini söyleyerek, "Benim de kafam bir dünya onunki de. Kendisini dışarı çıkarmamıza izin vermedi." dedi. Araca bacağı sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Kulaksız Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde park halinde olan bir kamyonete, Selahattin Taşkıran'in kullandığı 34 VZ 9512 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kaza sonrası yaralanan sürücü, araç içinde sıkıştı. O sırada, kaldırım üzerinde alkol alan Kenan Onaran isimli bir vatandaş kazayı görerek yardım etmek için olay yerine koştu. Yaralı sürücü kendisine yardım etmek isteyen kişinin alkollü olduğunu anlayınca onu geri çevirdi. Bu sırada olay yerine gelen vatandaşlar sürücüyü kurtarması için olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan sürücü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kazayı gören Onaran, " Durup dururken 'küt' diye gelip kamyonete çarptı. Alkol alıyordum, kazayı fark edip yardıma koştum. Benim kafam bir dünya, sürücününki de bir dünya. Yardımımı kabul etmedi." dedi. Alkollü Onaran'ın konuşmasına sinirlenen bir vatandaş tepki gösterdi. Öfkelenen vatandaşı polis sakinleştirdi. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        CHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa