Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İETT şoförü yolcu bıçakladı

        Fatih'te, hareket halinde iken bir kadını otobüsten düşürdüğü iddia edilen İETT şoförü, yaralı kadının eşini bacağından bıçakladı. Yaralı karı-koca hastaneye kaldırıldı. İETT sürücüsü tarafından bıçaklanan yaralı koca, hastaneye girerken çekim yapan basın mensuplarına serum şişesini fırlattı.

        Edinilen bilgiye göre, Bahçeşehir-Yenikapı seferini yapan İETT otobüsü, Atışalanı durağında yolcu almak için durdu. Araç çok kalabalık olduğu için şoför duraktakilerin tamamen bindiğini sanarak hareket etti.

        İddiaya göre, tam bu sırada araca binmeye çalışan bir kadın aracın merdiveninden düşerek yaralandı. Yaralı kadının kocası Mehmet Uzunder, hemen yakınlarını arayarak, otobüsün plakasını ve gittiği son durağı yakınlarına bildirdi. Otobüsü Yenikapı'da karşılayan Mehmet Uzunder ve yakınları, otobüs şoförü Osman Özata ile tartıştı. İETT şoförü Özata, kendisine saldıranların elinden kurtulmak için polise sığındı; fakat şahıslar bir türlü sakinleştirilemedi. Özata ile Uzunder tekrar kavgaya tutuştuğu sırada İETT şoförü Özata, Uzunder'i bacağından bıçakladı. Bacağından yaralanan Uzunder ve durakta düşen eşi, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Uzunder, hastaneye girerken kendisini çeken kameraya tepki göstererek elindeki serum torbasını fırlattı. Başından hafif yaralanan eşi ise olayı şok içersinde anlattı.

        İETT şoförü Osman Özata, polis tarafından gözaltına alınarak Topkapı Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa