Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dönme dolapta dehşet dakikaları

        Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde çocuklarıyla birlikte lünaparka gelen ailelerin eğlencesi, korku dolu anlara dönüştü. "Enterprise" isimli dönmedolabın arızalanmasıyla mahsur kalan aileler, itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.

        VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Bayram nedeniyle çocuklar ve ailelerle dolan Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı lünaparkında korku dolu dakikalar yaşandı. Lünaparkta bulunan "Enterprise" isimli hızlı dönme dolabın arızalanmasıyla, kabinlerde bulunan yaklaşık 15 kişi mahsur kaldı. Dönmedolapta yaklaşık 30 dakika mahsur kalanlar büyük korku yaşarken, aşağıda bekleyen yakınları da heyecan dolu dakikalar yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, mahsur kalanların kurtarılması için itfaiyeye haber verildi. Dönmedolapta mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarılarak yakınlarına kavuştu.

        Mahsur kalan Mesut Sarı isimli vatandaş, dönmedolabın bir anda durduğunu ve sesler gelmeye başladığını ifade ederek, "Çok korktuk. Bir daha hayatta binmem. Çocuğum ve eşim aşağıda beni bekliyorlardı. Onlar da panik yaşadılar. Kabinlerin kapıları açılınca düşeceğimizi sandık" dedi.

        Lünaparkı işleten yetkililer de makinenin yağ pompasından kaynaklanan bir arıza meydana geldiğini korkulacak bir durum olmadığını ifade ederek kendilerini savundular.

        Öte yandan olay sırasında cep telefonu ile çekilen görüntüler, heycan dolu dakikaları gözler önüne serdi. Görüntülerde mahsur kalanlar içerisinde sürekli dönen bir kabinin lünaparkta yaşanan heyecanı bir kat daha arttırdığı dikkat çekti.

        Olay ardından vatandaşların lünaparkta bulunan gondol, ahtapot ve benzeri oyunlara binerek eğlenmeye devam ettikleri görüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa