Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Yaşam Akademisi Ekim'de uzman isimleri ağırlayacak - İş-Yaşam Haberleri

        İlgi çekici konu ve uzman konuklarını ziyaretçileriyle buluşturan Yaşam Akademisi'nin Ekim ayındaki ilk konuğu köpekleri ile katılımcılara liderlik bazında danışmanlık veren Nihan Seçal olacak. Seçal, 4 Ekim Perşembe Hayvan Hakları Koruma Günü’nde saat 14.00’da Akbatı AVM'de gerçekleşecek etkinlikte, ‘Koç Köpekler ve Dengede Yaşam’ başlıklı söyleşisinde köpekler aracılığıyla liderliği, saygıyı, özgüveni, önyargısız bakışı, sakinliği, kriz yönetim becerilerini, empati kurmayı anlatacak. Söyleşi sonrası rehber köpekler Tekila ve Noah ile biraraya gelecek misafirler, mini bir rehberlik deneyimi yaşayacaklar.

        ÜNLÜ OYUNCU VE DENEYİMLİ HEMŞİRE SÖYLEŞİ VERECEK

        Ayın ikinci söyleşisini yeni doğan bebek bakımı, beslenmesi, banyosu, masajı ve uykusu gibi konularda deneyimli hemşire Sevim Kuruçay Çam verecek. “Yeni Doğan Bebek Beslenmesi ve Bakımı” başlıklı söyleşisinde Sevim Hemşire, 11 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da anne adaylarını ve yeni anneleri en doğru şekilde bilgilendirerek yol gösterecek.

        Ekim ayında Yaşam Akademisi’nin bir diğer konuğu ise ünlü oyuncu Asuman Dabak olacak. Televizyonda ve sinemada akılda kalan karakterlere imza atan Dabak, “Hayat için Az Daha Fazladır” başlıklı konuşmasıyla 18 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da misafirlerle buluşacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa