Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yasak Elma 41. son bölüm! Muhteşem düğün! Yasak Elma 42. yeni bölüm fragmanı geldi mi?

        Yasak Elma 41. son bölümü seyircisi ile buluştu. Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen Yasak Elma'nın son bölümünde Alihan ile Zeynep evlendi. Öte yandan Ender büyük zorluklar yaşadığı geçmişi ile yeniden yüzleşiyor. Kaya'nın evine gittiğinde adeta büyük bir şok yaşıyor. DNA örneklerini gören Ender, Kaya'ya arkasından iş çevirdiği için sitem ediyor. DNA örneklerinde ise Ender'in oğlunun babasının Kaya olmadığı ortaya çıkıyor. Ender Kaya'ya resti çekiyor.

        YASAK ELMA 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Yasak Elma 41. son bölümünün ardından Yasak Elma 42. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanlanmadı. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sayfamızda yer alacaktır.

        REKLAM

        YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NE OLDU?

        Kaya’nın Erim ile yakınlaşması Ender’i çok rahatsız ediyor. Kaya’ya gidip hesap soran Ender bağıra çağıra Erim’den uzak durmasını istiyor. Ender, Kaya’ya ne kadar karşı koymaya çalışsa da sonunda onunla yüzleşmek zorunda kalıyor. Kaya, Erim’in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmek istiyor. DNA testi ile bunu kolaylıkla öğrenebileceğini söyleyen Kaya’ya Ender’i kızdırıyor. Ender ‘senden nefret ediyorum’ derken Kaya Ender’i kendine çekip öpüyor. Ender'in Kaya'yla olan yakınlaşması Ender'in geçmişle yüzleşmesine neden oluyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa