Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amirliği Ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amirliği Ekipleri, Sağlık Caddesinde içme suyu hattı yenileme ve Ayazma yolundan baskı beton kaldırım çalışmalarına başladı. Yol genişletme çalışmaları kapsamında İlçe Müftülüğü önüne 380 metre uzunluğunda, 3 ile 4.5 metre yüksekliğinde, 3035 santimetre kalınlığında istinat duvarı inşâ edildi. Ekipler bu çalışmaların ardından Sağlık Caddesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Toplam 800 metrelik asbest hat yenilenerek hdpe hatta çevrilme çalışmaları devam ediyor. Hatla ilgili revize çalışmalarına da sürüyor.

        Garaj Amirliği Ekipleri, Hürriyet Mahallesi Ayazma cami önüne gerçekleştirdiği 515 metrekarelik mozaik taş döşenerek kaldırımları çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni projeye de start verdi. Ekipler, Ayazma yolunda baskı beton kaldırım çalışmalarına da başlandı. Altınova Belediyesi Fen İşleri Amiri İnşaat Yüksek Mühendisi Kubilay Karaca, çalışmaların tamamlanmasının ardından bu bölgeye bisiklet yollarının yapılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa