Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

        Yalova Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen imza törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Öksüz ve Prof. Dr. Derya Güroy ile İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede iştirak etti. Öğrencilere meslek hayatına iyi bir başlangıç yapabilmeleri için özgeçmiş hazırlama, iş arama becerileri ve işverenle mülakat teknikleri gibi konularda eğitimler verilecek. Öğrencilerin bilgileri İŞKUR tarafından kayıt altına alınacak ve bu öğrenciler uygun programlara yönlendirilecek. Ayrıca İŞKUR yetkilileri, işverenlerden gelen talepleri de mevzuat çerçevesinde öğrencilerle eşleştirecek ve böylelikle öğrenciler meslek sahibi olacak.

        Yalova Üniversitesi ile İŞKUR arasında imzalanan protokole göre üniversite bünyesinde İŞKUR irtibat noktası da hizmet verecek. Öğrenciler iş ve meslek danışmalarından istihdam seçenekleri hakkında bilgi alabilecek. Ayrıca öğrenciler iş gücü hizmetlerinden de yararlanabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa