Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA'da polisin uyuşturucu madde temin eden ve ticaretini yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

        Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı 2 köy arazisinde çok sayıda Hint keneviri bitkisi yetiştirildiği ve esrar maddesi bulunduğu tespit edildi. 15 Eylül günü sabah erken saatlerde daha önceden belirlenen 5 adreste Yalova Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin de katılımı ile eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde ve tespit edilen ormanlık arazide yapılan aramalarda 270 kök Hint keneviri, 200 gram esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa