Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Belediyesi Hal Müdürü Muhammet Öztürk, 2018 yılının 8 aylık döneminde il genelinde 25 ton sebze ve meyve satıldığını bildirdi.

        Belediye Hal Müdürü Muhammet Öztürk, Yalova halinden 2018 yılının ilk 8 ayında çıkan meyve ve sebze miktarlarını açıkladı. Buna göre yılın en çok sebze ve meyve tüketildiği ay şubat oldu. Yalovalılar şubat ayında 4 bin 684 kilogram sezbe ve meyde satın aldı. Şubat ayını 4 bin 78 kilogramlık tüketim miktarı ile ocak ayı izledi. Tüketim mart ayında 3 bin372 kilogram, nisan ayında 3 bin 19 kilogram, mayıs ayında 2 bin 473 kilogram, haziran ayında 2 bin 408 kilogram, temmuz ayında 2 bin 350 kilogram ve ağustos ayında ise 3 bin 100 kilogram olarak gerçekleşti. 8 ayın toplam tüketim miktarı ise 25 bin 484 kilo olarak kayıtlara girdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa